HOROSCOP

Ce te enervează CEL MAI MULT, în funcţie de zodie

Foto: Instagram.com

Întotdeauna vor exista situaţii care să te enerveze. Atât timp cât nu umbresc binele, ele sunt perfect normale!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Ca Berbec, îţi plac lucrurile făcute rapid şi la timp, de aceea eşti o persoană nerăbdătoare din fire.

Eşti deranjată de oamenii care sunt leneşi în ceea ce priveşte munca lor. Te enervezi la culme atunci când rogi pe cineva să facă ceva şi nu o fac niciodată. Te simţi prost pentru orice persoană leneşă cu care lucrezi.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Tu preferi rutina, de aceea nu poţi sta liniştită atunci când lucrurile se schimbă brusc şi în mod constant.

Nu lucrezi bine în companiile nou înfiinţate sau în echipe noi, deoarecere există întotdeauna au loc schimbări. Cu siguranţă nu te descurci bine cu acei prieteni care au în cap numai dramă. Schimbarea poate fi un lucru bun, cu excepţia cazului în care te aruncă spre punctul în care trebuie să iei ceva de la zero din nou.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Din moment ce eşti atât de activă, te enervezi uşor atunci când te plictiseşti.

CITEȘTE ȘI: Ai cumpărat piept de pui și are pe el o linie albă? VEZI de ce NU trebuie să-l consumi

Nu poţi să stai într-un context social fără să vorbeşti. Îţi place entuziasmul în toate formele lui, astfel încât mediile plictisitoare în care totul este la fel mereu este un coşmar pentru tine.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Nu eşti genul de persoană care îşi spală rufele în public.

Preferi să îţi păstrezi viaţa personală doar pentru tine. De aceea, nu poţi suporta atunci când oamenii care nu te cunosc prea bine încearcă să intre cu bocancii în ea. Nu îţi pasă cât de curioşi sunt, dar consideri că trebuie să îşi vadă de ale lor.

Leu (22 iulie – 22 august)

Nimic nu te enervează mai mult decât atunci când intri într-o altercaţie cu cineva şi ţi se răspunde cu tăcere.

CITEȘTE ȘI: Orele cele mai PERICULOASE pentru DIETA

Ţie îţi plac oamenii care sunt cinsiţi şi sinceri cu ei. Tăcerea este pentru tine o slăbiciune. E necesar să faci eforturi mari pentru a nu exploda atunci când o persoană decide că soluţia de a rezolva problema respectivă este să nu vorbească cu tine.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Tu nu poţi rezista în faţa nepoliteţei, mai ales atunci când aceasta este inutilă.

Ai intrat în multe lupte cu necunoscuţi care nu au fost amabili cu tine. Nu eşti persoana pe care îşi poate vărsa oricine furia, pentru că dacă o fac, le va părea extrem de rău.

Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)

Îţi place ca totul să fie în ordine, astfel încât atunci când întâlneşti pe cineva complet incompetent cu munca lui, pur şi simplu înnebuneşti.

Nimic nu te enervează mai mult decât a fi la telefon cu un operator care nu te poate ajuta în scopul pentru care ai sunat. Oamenii trebuie să înveţe să se adune.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Eşti cunoscută pentru faptul că dai pe oricine afară dacă îndrăzneşte să se ia de tine.

CITEȘTE ȘI: Cum scapi de durerea de cap în 30 de secunde. FĂRĂ PASTILE!

Nu eşti omul care să accepte minciuni, de aceea eşti sceptică cu orice. Poate că ţi-ai pierdut anumiţi prieteni dinc auza asta, dar e mult mai bine aşa decât să ai regrete.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Spiritul tău este veşnic neliniştit.

De aceea, nu poţi să suporţi atunci când te simţi blocată în viaţă. Te enervează la culme să stai într-un loc de muncă nepotrivit sau într-un mediu în care toată lumea ştie pe toată lumea şi mereu este la fel. Nu îţi place să vezi viaţa în gri tot timpul, preferi să alegi culorile vii.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Eşti o persoană extrem de independentă.

Oamenii care sunt prea dependenţi de tine te enervează la culme, pentru că tu nu eşti un catâr. Nu poţi suporta atunci când iubitul tău devine prea sufocant. Iei foc atunci când vezi că anumiţi prieteni ai tăi stau numai cu partenerii lor şi te întrebi de ce unii oameni nu au coloană vertebrală?

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Lupţi pentru evoluţie. De aceea nu suporţi genul de oameni care fac afirmaţii neloiale despre lucruri.

CITEȘTE ȘI: Legătura dintre semnul zodiacal și stilul alimentar. Alimentele potrivite fiecărei zodii

Chiar îţi doreşti ca oamenii să gândească înainte de a vorbi, deoarece cuvintele pot fi la vei de dăunătoare ca şi otrava.

Peşti (19 februarie – 20 martie)

Nu eşti cea mai mare fană a criticii.

Urăşti când încerci să explici ceva, iar persoana respectivă pur şi simplu nu înţelege. Mai ales când vine vorba de dragoste. Eşti cu o persoană grozavă, dar dintr-un motiv sau altul, prietenii tăi refuză să o accepte, indiferent cât de mult ai încerca să le explici că cel pe care îl iubeşti chiar e uimitor.

Comentarii: