LIFESTYLE

Extravaganțele Prodancăi: s-a încoronat divă și și-a pus la mână ceas de 150 de mii de euro

Că Anamaria Prodan își etalează opulența pe rețelele de socializare, nu vă spunem ceva nou. Dar că și-a tras la propriu coroană de divă, la asta sigur nu vă așteptați. Ei bine, fiica regretatei Ionela Prodan s-a îmbrăcat în negru, a trecut pe la un salon de înfrumusețare și și-a tras coroană. Apoi, gata “încoronată”, diva s-a apucat de un shooting spontan pe străzile din Capitală, cu care ulterior s-a lăudat pe Facebook și Instagram.

După aceea, Anamaria s-a lăsat filmată de Abi Talent cu un ceas care costă cât o casă pe mână. Vedeta YouTube-ului a înregistrat-o pe impresară și a scris pe imaginile pe care le-a postat pe Instagram Stories mesajul: “cu vreo 150 de mii pe mână” și a etichetat-o.

Citește și: Când a devenit insultător degetul mijlociu. Scurtă istorie

Cine este Anamaria Prodan

Anamaria Prodan Reghecampf (n.: 17 decembrie 1972) este un agent FIFA, realizator TV şi fotomodel român. A activat ca preşedinte de club la CS Buftea în liga a doua, preşedinte de club la FC Snagov în liga a doua, preşedinte executiv la FC Universitatea Cluj şi manager general în Liga 1 la FC Gloria Bistriţa şi Concordia Chiajna.

Celebra impresară are trei copii: Rebecca Dumitrescu, Sarah Dumitrescu şi Laurențiu Reghecampf Junior. Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au căsătorit în 2008, dar presa mondenă a scris în ultimii ani că cei doi ar fi divorțați și că doar mai păstrează aparențele, lucru negat atât de antrenor, cât și de Ana. Despre Prodanca s-a spus și că ar avea o relație cu Dan Alexa, iar bârfele au circulat și mai aprig din momentul în care Anamaria a fost surprinsă de camerele tv când îl pălmuia pe antrenor.

 

Comentarii: