Familia regală a Marii Britanii comandă de la fast-food! Ce a spus omul care i-a dus Reginei kebap la ușa palatului

Și nu este vorba nici de vreo bârfă prin tabloide, nici de reclamă mascată. Au spus-o cu subiect și predicat în interviul acordat BBC, înainte de Jubileul de Platină al Reginei Elisabeta a II-a, Kate Middleton și Prințul William. Că familia regală a ca toți supușii, de altfel. Și deși au o armată de bucătari celebri care gătesc de la feluri simple la cele mai sofisticate, le face și lor cu ochiul mâncarea de la fast-food

Kate a mărturisit, fără să stea pe gânduri, care este felul ei favorit, și a numit curry-ul. Și a explicat și care este modul în care le e livrată comanda „Nu comandăm la palat, în general. Avem grijă să mergem să ridicăm mâncarea. Nu noi…”, a mărturisit Ducesa de Cambridge.

CITEȘTE ȘI: DIETE RAPIDE/ ”Dieta Prințesei”, cea mai cunoscută și eficientă dietă

Prințul William a recunoscut că e fan al mâncărurilor picante, dar că datorită soției, a început să mănânce foarte des pui masala. El adoră însă pizza și mâncare chinezească.

Chiar și suverana Regatului poftește la fast-food. Și se știe că atunci când stă la castelul Balmoral, ea comandă pește și cartofi prăjiti de la restaurantul din zonă.

La un moment dat, regina Elisabeta a II-a a vrut să mănânce kebap, iar mâncarea i-a fost adusă direct la ușa palatului.
„Am presupus că mâncarea e pentru un servitor. Când am ajuns la intrare, un majordom a luat comanda și a spus că e pentru regină. Sper că i-a plăcut, se știe că facem cele mai buni kebapuri din Norfolk”, a transmis șoferul.

 

 

 

 

 

Comentarii: