LIFESTYLE

Unde a lucrat Neti Sandu înainte să ne spună zilnic horoscopul!

Neti Sandu a venit la Pro TV la… 38 de ani. Iar până să citească în stele, a fost bibliotecar la un institut de proiectări și arhitectură. Aceea perioadă i-a permis să dedice mai mult timp studiului și să-și urmeze chemarea, hobby-ul.

„Viața mea era destul de monotonă, să zic așa, pentru că trebuia să respect programul de la 8.00 la 16.30, dar în timpul acesta am făcut și facultatea, am citit foarte mult – era ca și cum urcam un munte și mă îmbogățeam pe măsură ce ajungeam în vârf.

Așa mi s-a părut perioada aceea, deși era o perioadă monotonă, profesional vorbind, în timpul acesta acumulările de cunoștințe și studiile pe care le-am făcut m-au îmbogățit. Creșterea de aici am simțit-o, din studiu.”, a spus Neti Sandu, pentru revista VIVA.

CITEȘTE ȘI: NU e de joacă! SLIME, pasta gelatinoasă provoacă alergii!

Întrebarea tuturor: poartă sau nu perucă?

Acum, la 62 de ani, doamna cu horoscopul de la Pro TV arată parcă la fel ca la primele apariții.
Și toată lumea are pe buze aceeași întrebare când se întâlnește cu Neti Sandu. Care are aceeași culoare, tunsoare și lungime a părului ca acum 26 de ani.

„Toată lumea zice că nu e părul meu. După atâția ani, auzind vecinii că nu ar fi părul meu, la un moment dat s-a oprit o vecină și mi-a zis să nu mă supăr pe ea, dar să îi spun dacă e părul meu.

I-am zis atunci că mă știe de atâția ani, cum să întrebe așa ceva. Nu am reușit, în 27 de ani, să îi conving că e părul meu. Eu mă trezesc la două în fiecare dimineață să mă pregătesc”, a povestit Neti, în emisiunea lui Cătălin Măruță.

 

 

 

Comentarii: