LIFESTYLE

Femeia, acest măr al discordiei dintre fotbaliști! Iată cele mai celebre cazuri de la noi

Sunt celebri, au bani, ele sunt frumoase și periculoase. Se întâlnesc, se iubesc, dar uneori mai sar scântei și din cauza unei femei, colegi, prieteni fotbaliști ajung dușmani pe viață. Vedetele fotbalului nu concep să fie ”trecuți” pe banca de rezerve de iubite!

Și să nu vă imaginați că sunt doar povești dâmbovițene? Nu, se întâmplă și la case mari. De exemplu, olandezul Raphael Van De Vaart i-a suflat iubita lui Boulakhrouz, pe Sylvie, pe care a luat-o și de nevastă. Iar despre britanicul John Terry de la Chelsea se zicea că e un adevărat campion la strecuratul în patul nevestelor coechipierilor. Bineînețeles, încornoraţii nu mai doreau să-i dea pase.

La noi  s-a tot vorbit despre duşmănia dintre Piţurcă şi Mutu. Că sunt orgolioși știa toată lumea, că s-au certat la fotbal, s-au supărat, erau chestii cunoscute. Însă cârcotașii au speculat că de fapt Pițurcă l-ar fi uitat pe Mutu la ultimele convocări din cauza Vicăi.

 Citește și: Abia acum s-a aflat: Cum a apărut și ce înseamnă ‘sfertul academic’

Popescu versus Craioveanu, război rece

Curtezan de mare performanţă, Mutu ar fi pus ochii pe Vica Blohina, cunoscută şi arhicunoscută ca amanta timp de 16 ani a olteanului încruntat Piţurcă, ce i-a dăruit şi un băiat. A turbat antrenorul naţionalei, l-a cam prigonit pe Mutu, vorbind urât de el, nu-l titulariza totdeauna, iar Mutu nu i-a rămas dator, l-a insultat făcându-l antrenor depăşit, cu metode învechite.

Gică Popescu nu accepta nici să-l vadă pe Gică Craioveanu, iubiseră aceeaşi femeie, pe Oana, fiica lui Petre Deselnicu, fostă glorie a Universității. Cum oltenii au sânge fierbinte, Baciul a făcut scandal și a spus că ori el, ori atacantul care a făcut carieiră în Spania.

Popescu a anunţat clar că nu va juca în naţională alături de Craioveanu. Cât despre relația cu Oana, Gică Popescu s-a mutat la Eindhoven împreună cu ea, s-au certat, au rupt relaţia şi după o vreme, a fost luată de nevastă de Gică Craioveanu, căsătorie eşuată şi ea.

Notorie a fost și povestea incredibilă dintre Dan Petrescu și Radu Niculescu. Soția de atunci a lui Petrescu, Dana, a avut o aventură cu Niculescu, care a povestit amănunte picante în vestiarul lui FC Național. Ceea ce a dus nu neapărat la un scandal între cei doi jucători, dar a dus sigur la divorțul lui Petrescu.

Excepție a fost doar cazul Balint-Belodedici. Nevasta lui Belodedici a filtrat înainte cu Gabi Balint. Sandra era fiica ministrului ceauşist Macovescu şi, după divorţul de Belo, a rămas în Spania. În acest caz, hazul lui Balint şi delicateţea lui Belodedici au refuzat orice antipatie între cei doi fotbalişti ai generaţiei de aur.

 

 

Comentarii: