LIFESTYLE

Femeia care a pretins că este MAMA secretă a lui Vladimir Putin a murit la 97 de ani

vox-cdn.com

Femeia care a pretins ani de zile că este mama secretă a lui Vladimir Putin a murit în sărăcie la vârsta de 97 de ani relatează Daily Mail.

Vera Putina a declarat ani la rând că președintele rus era fiul ei, născut după ce a avut o aventură cu un bărbat căsătorit.

Dictatorul nu a recunoscut niciodată în mod public aceste afirmații, în ciuda faptului că femeia a produs fotografii ale fiului său, care arătau o asemănare stranie cu liderul rus, acum în vârstă de 70 de ani.

CITEȘTE ȘI: Excentricități de miliardar! Role de aur pentru hârtia igienică de pe iahhtul lui Vladimir Putin

Vera a trăit în satul extrem de sărac Metekhi din fostul stat sovietic Georgia. Ea a susținut că l-a dăruit pe liderul rus când acesta avea doar 10 ani.

Femeia a ieșit prima dată în față cu aceste afirmații în 1999, însă Putin a scris în autobiografia sa că s-a născut și a fost crescut în Sankt Petersburg de o femeie pe nume Maria și de tatăl său, numit tot Vladimir Putin.

Vera Putina a declarat ani la rând că l-ar fi născut pe Vladmir Putin după ce a avut o aventură cu un bărbat căsătorit.

În fotografii, fiul Verei seamănă neasemuit cu liderul rus, care a negat mereu afirmațiile ei.

CITEȘTE ȘI: Regina Elisabeta a renunțat la protocol în prezența lui Putin: Ce a spus aceasta despre președintele rus

Putin a scris în autobiografia sa că s-a născut și a fost crescut în Sankt Petersburg de o femeie pe nume Maria și de tatăl său, numit tot Vladimir Putin.

Comentarii: