LIFESTYLE

Regina Elisabeta a renunțat la protocol în prezența lui Putin: Ce a spus aceasta despre președintele rus

independent.co.uk

Regina Elisabeta a II-a a lăsat de-o parte protocolul regal de a rămâne spune neutră în afacerile politice, pentru a comenta despre Vladimir Putin.

Regina, care are reputația de a rămâne imparțială, a făcut o remarcă șmecheră cu privire la reacția unui câine față de președintele rus, relatează Mirror.co.uk.

Fostul ministru de interne, David Blunkett, povestește incidentul rar din 2003, când Putin a vizitat Marea Britanie.
Domnul Blunkett a declarat pentru BBC: „Singura dată când l-am întâlnit pe Vladimir Putin a fost în 2003, într-o vizită oficială, iar câinele meu de atunci a lătrat foarte tare.

CITEȘTE ȘI: Adevărata avere a liderului de la Kremlin! Unde își ține banii Vladimir Putin

„Mi-am cerut scuze Reginei, care era gazda evenimentului. Nu cred că dezvălui vreun secret menționând că i-am spus: „Îmi pare rău, Majestatea Voastră pentru lătratul câinelui”.

„Ea a spus: „Câinii au instincte interesante, nu-i așa?””, aruncând o privire spre Putin.

Între timp, Putin este pregătit să invadeze Ucraina, iar consecințele războiului s-ar putea extinde până la vecinii săi europeni.

Dacă se va întâmpla ceva și mai rău și Marea Britanie va fi atacată de bombe, va fi lansată „Operațiunea Candid” al cărei scop va fi să asigure că Familia Regală este în siguranță.

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a donat Comitetului de urgență în caz de dezastre din Regatul Unit (DEC) pentru situația de criză din Ucraina, a anunțat organizația de caritate, potrivit Sky News.

CITEȘTE ȘI: Cum este ferită Regina Elisabeta a II-a de a fi otrăvită: Micul truc la care apelează bucătarii

Organizația a mulțumit Majestății Sale pentru „donația generoasă”, iar Palatul Buckingham a refuzat să ofere alte detalii, spunând că este o chestiune privată..

Comentarii: