MOMS

Femeile cu această grupă de sânge au șanse mai mari să dea naștere unor genii

Foto: Pinterest.com

Femeile cu această grupă de sânge au șanse mai mari să dea naștere unor genii. Oamenii de ştiinţă au descoperit ce grupă de sânge au femeile cu şanse mari de a deveni mame de genii, relatează Rador Radio România.

Femeile cu această grupă de sânge au șanse mai mari să dea naștere unor genii

Potrivit geneticienilor de la Stanford, acestea sunt femeile cu grupa O (grupa zero) sau I. Legătura dintre grupa de sânge zero a unei mame şi un copil cu un nivel ridicat de inteligenţă poate fi urmărită mai des decât la femeile cu o grupă de sânge diferită, susţin cercetătorii.

CITEȘTE ȘI: Actorul care și-a băgat copiii în serialul care încântă România

Ei au explicat că această statistică se explică prin faptul că femeile cu Grupa zero au mai puţine şanse să rămână însărcinate. În acelaşi timp, geneticienii au descoperit că mamele cu această grupă de sânge aduc pe lume copii cu o imunitate mai puternică.

CITEȘTE ȘI: Durerile la copii care nu trebuie să te sperie: Despre ce este vorba

Femeile cu Grupa de sânge AB (IV) au mai multe şanse să dea naştere copiilor care sunt sportivi, în timp ce mamele cu Grupa de sânge A (II) pot naşte mai des copii predispuşi la gândire critică. Copiii născuţi din părinţi cu Grupa de sânge B (III) sunt mai dezvoltaţi creativ şi mai senzuali.

Citeste mai mult
Comentarii: