REVIEW

“Fetița”- o nouă ESCROCHERIE în România! La ce trebuie să fiți atenți

Foto: Pinterest.com

Nu este un secret faptul că românii sunt inventivi, mai ales atunci când vine vorba despre escrocherii. De câteva zile, circulă pe Internet o poveste pe care ar fi bine să o cunoști și tu.

Un șofer a povestit că era cât pe ce să devină victima unei escrocherii de zile mari. Se pare că hoții devin din ce în ce mai inventivi când vine vorba despre înșelăciune. Bărbatul a povestit că o fetiță de aproximativ 12 ani, cu hainele rupte și cu vânătăi pe mâini, s-a apropiat de mașina lui. Cu lacrimi în ochi, fetița l-a rugat să o ducă acasă cu mașina.

„După serviciu am intrat într-un magazin. Ies și mă urc în mașină. În acest timp a alergat la mine o fetiță, de aproximativ 12-14 ani. Hainele erau rupte, avea vânătăi pe mâini. Abia de se ținea să nu plângă. M-a rugat frumos să o duc până acasă.

Progesteronul SCĂZUT la femei. Cauze și riscuri

Cât de indicate sunt, de fapt, exercițiile CU GREUTAȚI /STUDIU

Însă am observat că ceva mai departe era o mașină ciudată și cu ferestre complet fumurii. De asemenea, am observat că fata se tot uita straniu, periodic la ea. De aceea, eu i-am spus că nu o voi duce nicăieri, dar voi chema un taxi. Dintr-o dată ea s-a întors brusc și a fugit. Chiar în acea mașină dubioasă. Acum am înțeles totul. Sensul acestei escrocherii constă în următoarele: în mașina ta urcă o fată străină, necunoscută. Apoi din acea mașină ciudată apare „tatăl” ei și vă acuză de pedofilie! Încercați apoi să demonstrați că sunteți nevinovat.

Foto: Pinterest.com

Îmi este groază să mă gândesc la ce se putea întâmpla, dacă nu observam la timp acea mașină”, a povestit bărbatul conform Realitatea.

Bărbatul a mai adăugat că a reușit să blocheze drumul acelei mașini la intrarea în parcare, însă a fost nevoit să plece după ce a coborât un bărbat solid, care a început să-l jignească.

ORARUL organelor interne. Iată DE CE unele persoane se îmbolnăvesc mai des

„Apoi eu am blocat drumul acelei mașini la ieșirea din parcare. Din ea a ieșit o namilă de om și a început să strige cu un limbaj foarte vulgar. M-am îndepărtat de pericol și am plecat”.

Ce spune forma palmei despre fiecare persoană

Ce să faci într-o astfel de situație?

Ascultă copilul (există și posibilitatea ca acesta să aibă într-adevăr nevoie de ajutor), apoi sună la poliție. Nu-i permite copilului să se urce în mașina ta și stai lângă el până când un echipaj de poliție vine la fața locului.

Comentarii: