Publicată iniţial în cartea de bucate intitulată „The Sinatra Celebrity Cookbook: Barbara, Frank, and Friends“, alături de preparatele unor celebrităţi precum Katharine Hepburn şi Kirk Douglas, reţeta de paste cremoase a legendarului cântăreţ şi actor Frank Sinatra se poate potrivi perfect în meniul dumneavoastră.
Fettuccine à la Sinatra
3 sau 4 porţii
Ingrediente
250 g fettuccine
60 g unt
130 ml smântână pentru frişcă
5 linguri parmezan ras
sare
piper
CITEȘTE ȘI: Cum se prepară CORECT pastele. Secretul din bucătăriile restaurantelor
Cum sa alegi sosul în funcție de FORMA PASTELOR
Mod de preparare:
Într-o cratiţă încăpătoare, topeşte untul şi dă-l de pe foc. Încorporează smântâna pentru frişcă şi parmezanul. Pune recipientul înapoi pe foc şi condimentează cu sare şi piper. Lasă sosul pâna când începe să dea în clocot, apoi ia-l iar de pe foc. În acelaşi timp, fierbe pastele al dente (5-7 minute), apoi scurge-le. Adaugă sosul peste ele, amestecă uşor şi lasă pastele acoperite 4-5 minute, apoi serveşte-le. Poftă bună!
Sursa: Esquire.com
Comentarii: