LIFESTYLE

Fiica ”regelui” Hagi, pe micile ecrane! La ce post tv s-a angajat Kira ca prezentatoare

Și-a dorit să devină actriță și și-a urmat visul. Kira Hagi a zburat chiar peste Ocean și a studiat acolo o vreme, ca să ajungă apoi acolo unde își dorea. Pe scenă și pe marile ecrane.

Acum, fiica „Regelui” fotbalului românesc Gheorghe Hagi bifează un nou început. Un alt proiect, o altă provocare. Kira a intrat în televiziune și prezintă emisiunea „Smart is the new cool”, difuzată pe postul de televiziune Aleph News.

CITEȘTE ȘI: Avertisment dur al medicilor: Indiciile care ne spun că muncim prea mult şi efectele grave ale acestora

”S-au aliniat planetele!”

Vineri, 22 octombrie, a fost debutul. Kira a prezentat primul episod episod, „Herculane Project”, un proiect prin care câțiva tineri și-au propus să reabiliteze clădirile istorice din stațiunea balneară Băile Herculane.

”Lucrez de ceva timp la acest concept și sunt tare bucuroasă acum pentru că s-au aliniat toate planetele. Tocmai am început o mini serie prin care sper să aduc în atenția tuturor, tinerii deștepți din România, care schimbă lumea în bine!

Aștept opiniile voastre, dar și mesaje dacă știți astfel de oameni talentați, care fac performanță în orice domeniu!”, a fost mesajul postat de Kira Hagi pe pagina ei de Facebook.

De altfel, Kira nu este singura fată de mare fotbalist care cochetează cu televiziunea. Maria, fiica lui Anghel Iordănescu, prezintă știri din sport la Prima TV, iar Natalia Mateuț, fata lui Dorin Mateuț, este de ani bun în echipa Antena Stars.

 

 

 

 

 

Comentarii: