LIFESTYLE

Incredibil! Ilie Năstase, potop de înjurături pe Facebook pe pagina Ioanei

Că Ilie Năstase este coleric, nu mai e de zeci de ani o noutate. Că legendarul tenisman e slobod la gură și la vocabular, iar, nu e ceva ce nu se știe încă. Deci un episod de acest gen, cu Nasty în prim-plan nu mai e deloc surprinzător.

Ceea ce e surprinzător e că el s-a petrecut în văzul lumii, deși în spațiu privat, și anume pe pagina soției Ioana, e totuși în public.

Dar ce l-a făcut pe Ilie să răbufnească și să se năpustească asupra prietenilor virtuali ai încă tinerei sale neveste? Chiar mesajul interpretabil lăsat de doamna Năstase pe Facebook.

CITEȘTE ȘI: ATENȚIE la ce publici pe Facebook! Cuvintele care dezvăluie dacă suferi de depresie

”Răbdarea mea a luat sfârșit!”

Iată ce a scris Ioana pe contul ei, în miez de noapte, acum câteva zile. „Astăzi, un capitol din viața mea a luat sfârșit!!!! Mă consider o femeie puternică și mândră de faptele mele … răbdarea mea, iertarea mea, voința și bunele intenții.

Pot spune că această experiență m-a schimbat foarte mult din toate punctele de vedere, chiar dacă a fost nevoie de foarte multă stăpânire de sine.

RĂBDAREA MEA A LUAT SFÂRȘIT!!! În toată această perioadă, am avut și ocazia de a cunoaște oameni buni, de o mare valoare și bine intenționați iar pentru asta le mulțumesc!

Poate unii dintre dumneavoastră m-ați judecat gresit, alții mi-ați acordat înțelegere si mi-ați apreciat răbdarea care nu a fost deloc ușoară. Am continuat să lupt crezând și sperând că se va schimba ceva în bine.

Vă rog să mă înțelegeți că în acestă perioada voi avea nevoie de liniște si puțină intimitate!!! Vă mulțumesc frumos pentru înțelegere! Cu deosebit respect, IOANA!”, a scris Ioana Năstase pe pagina sa de socializare.

Evident, că au apărut imediat comentarii, pentru că lumea a înțeles că Ioana a anunțat din nou divorțul de Ilie. Iar când a văzut ce scriu prietenele femeii, Năstase s-a apucat să le înjure pe fiecare în parte, până când a intervenit Ioana și l-a rugat să se oprească.

Desigur că la scurt timp, a șters postarea și comentariile, ca și când nimic nu s-a întâmplat.

 

 

 

Comentarii: