HOROSCOP

HOROSCOP 24 octombrie 2021

Berbec Ești prins în multe proiecte și momente de care ești absolut încântat, astfel că nu simți că depui eforturi în acest sens, ci le faci cu drag și pasiune. Ai parte de o zi liniștită prin care îți dezvolți simțul comunicării, faci parte din anumite grupuri sociale în care îți etalezi tot ce deții mai bun: bunele maniere, educația, optimismul, punctualitatea.

Taur
Ai tendința să te implici mai mult decât e cazul în problemele din jurul tău, ceea ce îți aduce un plus de agitație și îți consumă energia. Scapă de această grijă! Deși nu este cazul, devii ranchiunos, obsedat de stima de sine, dar, cel mai important, orgolios peste măsură. De dimineață poți fi surprins plăcut de prezența persoanelor importante alături de tine.

Gemeni
Ai de ales din mai multe variante pe care le ai în vedere acum însă vei reuși să iei cea mai bună decizie, iar lucrurile vor ieși așa cum îți dorești. Cauți conflicte cu cei din jur întreaga zi, dar fără speranțe. Ai tendința de a-i învinui pe ceilalți pentru orice, indiferent de situație. Deși ziua nu pare tocmai favorabilă, te simți împlinit pe partea financiară, mai mult decât este cazul.

Rac
Orice îți propui se și concretizează, iar această determinare care te caracterizează acum este evidentă și pentru cei din jurul tău care încearcă să îți urmeze exemplul. Simplitatea nu te caracterizează deloc, încerci să atragi atenția prin orice metodă, fie printr-un look prea extravagant, fie prin comportamentul divers.

CITEȘTE ȘI: Mintea sau inima? Pe care asculţi mai întâi, în funcţie de zodie

Topul celor mai buni taţi ai zodiacului

Leu
Ai parte de multe evenimente frumoase, fapt care te încarcă de energie pozitivă și îți dă un plus de entuziasm pentru proiectele viitoare. Ești în căutarea unei schimbări care te poate ajuta în relația cu partenerul de viață. Ziua poate debuta printr-o plimbare în parc, unde lași grijile deoparte, te gândești cum ai putea scăpa de gândurile negative.

Fecioară
Nu te implici în discuții sau proiecte despre care nu ai toate informațiile necesare, ești precaut și calculat în acțiuni. Plăcerea pentru călătorii este imensă, ca urmare, azi îți începi ziua prin vizite, stai drumuri. Cum nu îți place să fii singur, vei fi însoțit fie de familie, fie de cineva apropiat.

Balanță
Exprimi cu lejeritate ceea ce simți, consideri că aceasta este cea mai bună cale de a te face înțeles și a obține ceea ce vrei. Fie că ai timp, fie că nu, fericirea familiei este întotdeauna pe primul loc. Deși știi că problemele nu se vor rezolva de la sine, întreaga zi vei fi cu gândul departe de acest aspect.

Scorpion
Ai nevoie de momente de relaxare și te gândești să le propui prietenilor o ieșire într-un loc liniștit, de unde să vă întoarceți cu forțe proaspete. Nu este niciun impediment în calea fericirii tale. Chiar dacă apropiații cunosc acest fapt, uneori pot deveni inamicii tăi prin simplul fapt că vor să îți fie de ajutor.

CITEȘTE ȘI: Genialele zodiacului! Cele trei zodii de femei cu o inteligenţă sclipitoare

Care sunt cele mai PUTERNICE zodii

Săgetător
Ești extrem de interesat de ofertele pe care le primești însă vrei să compari în detaliu toate aspectele importante, pentru a face alegerea corectă. Datorită firii sociabile, poți lega prietenii cu ușurință. Azi, ca de obicei, ești implicat în activitățile de la serviciu, care pot fi extrem de plăcute în compania colegilor sociabili.

Capricorn
Nu renunți la planurile sau dorințele tale, indiferent de opinia celor din jur sau încercarea acestora de a te abate din drumul tău. Păstrează-ţi atitudinea! În ciuda încăpățânării tale, situațiile neplăcute nu apar de obicei fără să fie premeditate de tine. Conștient, dar mult prea orgolios, nu cedezi niciodată în fața nimănui. Astăzi se anunță o zi favorabilă din punct de vedere financiar.

Vărsător
Ai nenumărate idei de proiecte care primesc aprecierile care li se cuvin. Contextul este favorabil, iar așteptările îți vor fi chiar depășite. Ziua va debuta prin muncă, dar nu îți vei neglija nici familia, nici prietenii. Spre seară pot apărea invitații la film, în parc sau alte modalități prin care te poți relaxa. Indiferent de cât stres acumulezi la serviciu, nu vei neglija nevoile celor din jur, datorită simțului răspunderii dezvoltat.

Pești
Reușești să te adaptezi oricărei situații care se ivește și să preiei numai părțile bune din fiecare moment pe care îl trăiești. O atitudine demnă de păstrat! Situația financiară este una dificilă; astăzi este bine-venită o primă pentru punctualitate și eficiență. Deși nu ești una dintre cele mai norocoase zodii, poți câștiga premii, dacă vei participa la concursuri.

 

 

 

Comentarii: