LIFESTYLE

Fiii lui Donald Trump au lansat un lanţ de hoteluri American Idea, bazate pe ideea din campania tatălui

Foto: huffingtonpost.com

Fiii lui Donald Trump au lansat o afacere inspirată din campania prezidenţială a tatălui lor şi ar putea profita de cea mai importantă instituţie a Statelor Unite pentru a-şi rotunji averile.

Organizaţia Trump, fondată de actualul preşedinte american Donald Trump, şi-a găsit o nouă clientelă. Eric şi Donald Trump jr. au lansat de curând un lanţ hotelier destinat simpatizanţilor tatălui lor din statele conservatoare.

Această idee le-a venit în timpul campaniei prezidenţiale de anul trecut, după ce au constatat că numeroase orăşele pro-Trump din centrul Statelor Unite nu aveau hoteluri de nivelul lor. Lanţul hotelier a fost denumit „American Idea”, fiind inspirat din sloganurile „America pe primul plan” şi „Să redăm măreţia Americii”.

American Ideea oferă servicii de trei stele cu specific american, transmite slate.fr. Primele hoteluri din cadrul acestui lanţ vor fi deschise în Mississippi, un stat unde Trump a fost ales de 58% dintre alegători. De fapt, este vorba de o transformare a hotelurilor Holiday Inns şi Comfort Inn în American Idea.

Tratamentul minune pentru Torticolis, boala care chinuie milioane de oameni

REVOLTĂTOR! Adevărul despre ROŞIILE din magazinele româneşti. Cum se ÎNROȘESC în câteva ore

Vrei să NU te mai muște tânțarii vara aceasta? Ia această VITAMINĂ!

Potrivit The New York Times, un cotidian critic faţă de administraţia Trump, familia preşedintelui american nu face decât să profite de sprijinul primit în regiunile conservatoare în timpul campaniei electorale. Însă Donald Trump jr. exclude existenţa vreunei legături între această afacere şi politică.

Foto: huffingtonpost.com

Nu are nimic de-a face cu politica„, a declarat el pentru ABC News. „Vom încerca să facem bani cu un gen de hotel care lipseşte în această ţară. Cred că numeroase întreprinderi ar trebui să fie puţin mai patriotice”, a adăugat fiul preşedintelui american, conforma Adevarul.ro. Norm Eisen, un avocat care a răspuns de chestiuni de etică în administraţia Barak Obama, îl contrazice pe Donald Trump jr. şi avertizează asupra posibilităţii folosirii instituţiei prezidenţiale în creşterea acestei afaceri.

Comentarii: