LIFESTYLE

Fostul fotbalist Pancu a fost ales și a… ales! Vrea fotbal, nu administrație

Mult comentatele alegeri locale 2020 au avut și ceva momente de un inedit aparte. Printre ele, și situația deosebită în care se află Daniel Pancu, antrenorul la Poli Iaşi, care a candidat pe listele PSD la Consiliul General al Capitalei.

Daniel Pancu a fost al 8-lea pe lista candidaților PSD la alegerile locale. Înaintea sa, au fost doar Gabriela Firea, Petre Roman, Elisabeta Lipă, Cornel Dinu, Dumitru Dragomir, Anghel Iordănescu şi Monica Davidescu.

Potrivit datelor de până acum, PSD ar fi obținut peste 33% din mandate la consiliul general al Capitalei, ceea ce înseamnă un număr de cel puţin 18 mandate, situaţie în care şi Daniel Pancu ar urma să primească unul dintre mandate.

Ieri a fost o zi cu spor pentru fostul fotbalist al Rapidului. Nu doar că a reușit o victorie pe plan politic, dar echipa pe care o antrenează, Poli Iași, a dat de pământ cu FCSB-ul lui Gigi Becali pe care l-a învins ca-n curtea școlii, cu un uluitor 5-2.

CITEȘTE ȘI: ATENȚIE la ce publici pe Facebook! Cuvintele care dezvăluie dacă suferi de depresie

Duminică, o zi bună pentru Pancu

De altfel, când a fost informat despre succesul la alegerile locale, Daniel Pancu era încă sub euforia rezultatului cu FCSB și s-a distrat, în direct la Telekom Sport. În acelaşi timp, fostul mare atacant a ținut să precizeze, totuși, că fotbalul rămâne prioritatea sa.

”Ha-ha-ha-ha. Chiar am câştigat la alegeri? Voi ştiţi că fotbalul e viaţa mea şi rămân antrenor. Chiar acum fac analiza meciului de aseară şi apoi merg la antrenament, că vineri avem meci la Craiova”, a fost reacția lui Daniel Pancu, la Telekom Sport.

Ulterior, când a văzut că nu este totuși o glumă, Pancu a detaliat: „Nu, nu se pune problema să preiau funcţia la Consiliul General al Capitalei. De ce? Păi, ar însemna să iau banii cam degeaba pentru că aş fi nevoit să lipsesc de prea multe ori. Să ştiţi că am făcut-o dezinteresat pentru că îi apreciez foarte mult pe cei care m-au convins, iar când am luat decizia să candidez eram în Bucureşti, cu destul timp liber.

Acum chiar nu se poate şi cred că nu ar fi ok pentru cei de la Poli Iaşi ca eu, în loc să mă concentrez pe echipa să stau pe drumuri sau cu gândul în altă parte. Sunt trup şi suflet cu Poli Iaşi.”, a mai spus Pancu la Digisport.

 

 

 

 

Comentarii: