NUTRITIE

Fructele care ne scapă de boli grave: Cum poate fi evitat cancerul

Cancerul e una din bolile extrem de grave care curmă foarte multe vieți. Tratamentele la care sunt supuși bolnavii dau de multe ori greș, dar specialștii recomandată mai multe posibilități prin care putem evita un astfel de flagel crâncen.

Fructele ne pot scăpa de această boală gravă și nu numai. Merele sunt printre cele mai comercializate fructe, alături de banane şi portocale. Motivul este gustul acestora și beneficiile multiple pe care le au.

Cel mai mare duşman al dietei: Cafeaua şi laptele la micul dejun

Trucuri pentru a-ți CREȘTE voința și autocontrolul care chiar funcționează

Iată cele mai cunoscute beneficii ale merelor:

Merele conţin o cantitate foarte mare de fibre solubile (5 grame). A fost demonstrat ştiinţific faptul că aceste fibre au capacitatea de a reduce tulburările intestinale, inclusiv diverticulita şi chiar unele tipuri de cancer. Consumul de mere ajută de asemenea la controlul nivelului de insulină prin eliberarea de zahăr lent în fluxul sanguin. Merele au capacitatea de a curăţa şi detoxifia, ajutând la eliminarea metalelor grele din organism, cum ar fi plumbul şi mercurul, conform csid.ro.

6 partide de sex pe care ar trebui să le experimentezi ÎNAINTE DE căsătorie

Merele conţin pectină, iar aceasta la rândul ei ajută la reducerea nivelului de colesterol prin diminuarea secreţiei de insulină din sânge.

Comentarii: