NUTRITIE SANATATE

Fructul care te ajută să slăbești si îți întărește imunitatea: Trebuie consumat seara

vientianebackpackershostel.com

Unul dintre cele mai utile fructe ajută la scăderea rapidă în greutate și la întărirea imunității dacă este consumat seara.

Fructul care trebuie consumat seara

Toată lumea știe că lămâia ajută la întărirea sistemului imunitar în timpul răcelilor. Dar se pare că acest fruct are o altă calitate valoroasă – datorită lui puteți pierde în greutate. Dr. Marina Sorokina, nutriționist, dezvăluie cum se poate realiza acest lucru.

„Dacă mâncați o felie de lămâie seara, înainte de a merge la culcare, atunci după două săptămâni puteți vedea că talia și șoldurile dvs. și-au redus vizibil circumferința. Acest lucru se datorează faptului că lămâia accelerează toate procesele metabolice, îmbunătățește metabolismul. În acest fel, pierderea în greutate este o greutate accelerată. Sucul de lămâie arde în mod activ caloriile absorbite în timpul zilei”, explică expertul.

CITEȘTE ȘI: Cum te ajută apa cu lămâie să nu faci pietre la rinichi

Cum să obțineți cel mai bun efect?

Pentru a scăpa rapid de kilogramele în plus, va fi suficient să mâncați seara câteva felii din acest citrice. Dar este și mai bine și mai sănătos să stoarceți sucul din el și să-l diluați într-un pahar de apă caldă.

Pentru cei cărora nu le place acru, nutriționistul recomandă să adauge în băutură puțină miere, care este, de asemenea, bună pentru sănătate. De asemenea, este important să respectați următoarele precauții: imediat după ce ați consumat lămâie, trebuie să vă spălați pe dinți sau cel puțin să îi clătiți cu apă. În caz contrar, acidul va distruge smalțul.

CITEȘTE ȘI: Apa caldă cu lămâie curăță ficatul – Cum se folosește corect pentru a obține efectul dorit

Cine nu ar trebui să folosească această metodă de pierdere în greutate?

Consumul zilnic de lămâie este contraindicat persoanelor cu gastrită, precum și celor care au boli ale gingiilor și carii. Acidul accelerează procesul de distrugere a smalțului dentar. În acest caz, este mai bine să pariați pe sport, precum și să înlocuiți o masă principală cu o salată de fructe sau o porție de legume gătite.

Comentarii: