REVIEW

Trucuri în gospodărie: 5 lucruri din casă pe care trebuie să le aruncăm săptămânal pentru a păstra curățenia

mumabee.com

Fiecare gospodină se străduiește să mențină o curățenie perfectă în casa ei. În acest scop, pe lângă curățenia regulată, unele lucruri din casă trebuie înlocuite. Este suficient să scăpați de câteva lucruri mici pentru a vă transforma semnificativ casa.

Japonezii consideră că eliminarea regulată a obiectelor inutile ajută la menținerea nu numai a casei, ci și a minții curate și ordonate.

1. Hârtia uzată

Într-o săptămână, se poate acumula un teanc de ziare, pliante, chitanțe, cutii și alte deșeuri de hârtie, care ar trebui trimise la reciclare, nu păstrate acasă.

CITEȘTE ȘI: Chiar și cea mai neîngijită baie va străluci de curățenie dacă folosiți această soluție

2. Lucruri mici prin apartament

Este bine să vă plimbați prin casă și să adunați lucrurile mici și inutile: nasturi, baterii uzate, părți de jucării stricate etc. Nu aveți nevoie de ele, așa că aruncați-le acum.

3. Bureții pentru spălatul vaselor

Acest subiect merită o atenție deosebită. Medicii recomandă schimbarea bureților de spălat vase la fiecare 7 zile. În caz contrar, utilizarea lor pe termen lung poate fi periculoasă pentru sănătate.

4. Flori uscate

Dacă s-au folosit toate trucurile pentru a prelungi „viața” buchetului și florile au devenit cu adevărat uscate, este timpul să scăpați de această priveliște neatractivă. Japonezii aruncă florile din vază după o săptămână pentru că ei cred că plantele ofilite atrag energia negativă în casă.

CITEȘTE ȘI: Trucuri în gopodărie: Produsele de curățenie care îți distrug blatul de bucătărie

5. Sticlele de cosmetice

Unele gospodine au obiceiul de a lăsa sticle goale de șampon sau gel de duș. Se pare că se presupune că ar putea fi utile în viitor, sau pur și simplu nu încearcă să le arunce. Prin urmare, este o idee bună să verificați toate aceste fonduri o dată pe săptămână. Este necesar să scăpați în mod regulat de cosmeticele și produsele de igienă expirate, să aruncați sticlele goale sau cele pe care nu le veți mai folosi.

Comentarii: