NUTRITIE

Fructul prietenos cu silueta pe care îl poți consuma oricând: Ajută la digestie și topește grăsimea

jessicagavin.com

Din fericire pentru cei care sunt la o dietă, dar și pentru cei care vor să își mențină silueta, există un desert minune pe care îl poți avea oricând! Iar partea cea mai frumoasă este că nu îngrasă!

Nutriţionistul Mihaela Bilic notează într-o postare pe Instragram beneficiile ananasului, pe care îl recomandă ca un desert prietenos cu silueta.

CITEȘTE ȘI: Îndemnul nutriționistului Mihaela Bilic: Nu te feri de grăsime! Hrănește creierul

Combinat cu îngheţată, rezultă un desert răcoritor, aromat şi sărac în calorii, spune medicul Mihaela Bilic.

„Există și deserturi prietenoase cu silueta. Circulă vorba că ananasul ar face minuni când vine vorba de slăbit. Din păcate, nimic nu topește depozitele de grăsime peste noapte. Însă ananasul are o enzimă (bromelina) care chiar „topește“ proteinele. După o masă bogată în carne/pește, câteva felii de ananas proaspăt ajută la digestie – desface lanțurile de aminoacizi din proteine.

CITEȘTE ȘI: Povestea porcului, în versiunea Mihaelei Bilic! Ce mituri mai dărâmă celebrul nutriționist

Desert cu ananas recomandat de nutriţionistul Mihaela Bilic

„Carpaccio de ananas“ se numește desertul din imagini și are ca ingrediente un pic de zahăr brun, coniac, înghețată de lămâie și felii de ananas super-fine și super-reci. O combinație perfectă și la capitolul cantitate, și la capitolul gust, și la capitolul digestie. Răcoritor, aromat și sărac în calorii – ăsta DA desert echilibrat și de sezon”, a scris medicul nutriţionist Mihaela Bilic, pe pagina de Instagram.

Comentarii: