Fulgy, la reabilitare! Unde e internat fiul Clejanilor

După ce tabloidele au scris că Fulgy ar fi internat la Spitalul Obregia, după ce s-a înțeleg greșit dintr-o declarație ambiguă a lui Ioniță că fiul lui ar fi la arest, până la urmă s-a aflat unde ar fi băiatul Clejanilor.

De 10 zile de când a avut episodul cu vizita agenților care l-au ridicat de acasă, fiind reclamat chiar de tatăl lui – așa cum se înțelege din comunicatul Poliției -, Fulgy a dispărut practic de pe rețelele de socializare, de peste tot.

Iar lumea a speculat cum că Ioniță i-ar fi dat interzis băiatului său la telefonul mobil, laptop și alte accesorii, plus i-ar fi tăiat Internetul. Acum s-a aflat că de fapt, Fulgy n-ar mai avea acces la acces la nimic pentru că s-ar afla la un centru de reabilitare din zona comunei Grădiștea, acolo unde tatăl său, Ioniță, a și mers să-i facă o vizită, scrie spynews.ro.

CITEȘTE ȘI: Când a devenit insultător degetul mijlociu. Scurtă istorie

Două mii de euro pe lună, pachetul

Centrul aparține de primăria comunei Grădiștea și, mai susține publicația repectivă, că se adresează tinerilor care au avut probleme cu drogurile, alcoolul sau alte adicții. Un pachet complet de cazare și consiliere lunară se ridică aici la peste 2.000 de euro.

Mult mai puțin față de ce spunea Fulgy că au cheltuit părinții lui cât a stat în Spania, tot la un centru de reabilitare, acolo unde băiatul Clejanilor se lăuda că făcea yoga, călărie, se relaxa la piscină și mergea la consiliere psihologică.

Fulgy anunța, înainte să fie prins din nou sub influența drogurilor la volan, că părinții lui ar fi cheltuit pe săptămână câte douăzeci de mii de euro, el stând la clinica din Spania o lună.

 

 

 

Comentarii: