HOROSCOP

HOROSCOP 17 iunie 2021

Berbec Este o perioadă extrem de productivă, deci este bine să te ocupi acum de proiectele tale, care te vor ajuta să-ţi atingi toate obiectivele propuse. Comunicarea este esențială acum, atât la locul de muncă, precum şi în relaţia cu cei dragi, pentru că pot apărea unele discuţii. Partenerul nu ar avea ce să-ți reproșeze azi. Îl surprinzi cu o stare de spirit bună, care e molipsitoare.

Taur
Ai nevoie de bani pentru a începe un proiect nou, iar acesta este exact momentul în care vei recupera nişte bani sau vei primi o sumă importantă. Treci printr-o perioadă benefică pe toate planurile, iar bunăstarea este resimțită peste tot. Azi, ți se întâmplă lucruri ciudate prin modul în care se potrivesc perfect cu ceea ce-ți doreai. Coincidențe bizare, dar de bun augur.

Gemeni
Norocul este de partea ta acum, deci profită la maximum de acest aspect. Vei reuşi să închei o afacere de succes, să faci o investiţie bună sau să câştigi o sumă de bani importantă. Spre finalul zilei, te vei relaxa alături de cei dragi. În relațiile tale, ești indecis dacă să preiei inițiativa și să dai tu un semn de viață sau să aștepți ca ceilalți să o facă.

Rac
Acum se vor vedea efectele benefice ale unor schimbări pe care le-ai făcut în ultima perioadă. Vei avea parte de o viaţă socială extrem de activă, pentru că vei primi invitaţii la cele mai bune petreceri şi te vei distra alături de prieteni. E important să fii atent la ce se întâmplă în jurul tău și, mai ales, la oameni.

CITEȘTE ȘI: Genialele zodiacului! Cele trei zodii de femei cu o inteligenţă sclipitoare

Care sunt cele mai PUTERNICE zodii

 

Leu
Vei ajunge la un punct de echilibru în viaţa ta, iar comunicarea va fi esențială pentru a reuşi acest lucru. Vei reuşi, în sfârşit, să evadezi pentru câteva zile din aglomerația orașului şi să te relaxezi în natură. Îți dorești cu ardoare să se schimbe unele lucruri în jurul tău. E prea multă amorțeală, stagnare a proiectelor, prea puține provocări și simți că îți pierzi timpul.

Fecioară
Situația ta financiară va ieşi din blocajul care a persistat o bună perioadă, iar acest lucru va fi extrem de benefic pentru tine. Totul va merge din ce în ce mai bine pentru tine şi te vei bucura de surprizele vieţii. E o zi în care să savurezi micile plăceri ale vieții, indiferent că vor fi sub forma unui fel preferat de mâncare sau de antrenarea simțurilor într-o grădină botanică.

Balanţă
Vei scăpa de unele responsabilități pe care le aveai la locul de muncă şi care te solicitau enorm, drept urmare, vei avea o stare de spirit extrem de bună şi te vei relaxa cum nu ai mai făcut-o de mult timp. Energia ta va fi la cote maxime şi te vei distra alături de cei dragi. E o zi propice pentru o socializare mai intensă decât în ultima vreme, când ai preferat să fii singur.

Scorpion
Este o perioadă a schimbărilor pentru tine, este posibil să te muţi într-o casă nouă, să închei o relaţie care ţi-a ocupat ani din viaţă, să termini o datorie care te împovăra de multă vreme. Totul va merge din ce în ce mai bine în viaţa ta. Azi, ești omul bun la toate. De la motivat oamenii la executarea în detaliu a planului de lucru, ești peste tot ca să dai o mână de ajutor.

CITEȘTE ȘI: Zodiile care au cel mai frumos CARACTER

Zodiile care NU știu să piardă. Te numeri printre ele?

Săgetător
Este posibil să ai parte de un eveniment total neprevăzut în această seară, care te va bucura enorm. Vei avea unele discuţii cu partenerii de afaceri şi este esențial să nu acaparezi tu toată discuția, ci să-i laşi pe toţi să-şi spună punctele de vedere. Totul se va termina cu bine! Relațiile tale cu persoanele apropiate sunt puțin încordate din cauza unor probleme de familie.

Capricorn
Este un timp al analizelor pentru tine, pentru că acum planifici următoarele acţiuni pe planul profesional şi îţi dezvolţi viziunea de afaceri. Ai unele temeri şi nelinişti, dar este bine să gândeşti cât mai pozitiv şi să fii realist în aşteptările pe care le ai de la cei din jur. Standardele tale într-o relație sunt ridicate, potențialul tău partener va avea de furcă pentru a te câștiga.

Vărsător
Vei petrece acasă timpul, în liniștea căminului tău şi te vei bucura de cei dragi. Este o perioadă bună, în care vei culege roadele muncii îndelungate şi le vei dedica familiei şi prietenilor. Spre seară, ai parte de o relaxare binemeritată, într-un peisaj de vis. E un loc animat, dar cu multă voie bună, în care ai ocazia să te manifești din plin.

Peşti
Vei avea unele probleme legate de timpul pe care îl dedici familiei şi cel pe care îl petreci la locul de muncă, dar, prin mici schimbări în rutina zilnică, vei reuşi să le echilibrezi pe amândouă. O afacere încheiată cu succes îţi va schimba starea de spirit şi te va face să petreci mai mult timp alături de cei dragi.

 

 

 

 

 

 

 

Comentarii: