LIFESTYLE

Gabriel Cotabiță din nou la filmări, după ce a trecut printr-un AVC!

Luna trecută, absența artistului din mediile online i-a pus pe gânduri pe admiratori. Care aveau să presimtă bine. Gabriel Cotabiță ajunsese de urgență la spital, după ce nu s-a mai putut ține pe picioare, iar medicii l-au internat pentru investigații amănunțite.

Gabriel Cotabiță a confirmat acum, după externare, că a fost internat, însă nu a vrut să dea detalii despre diagnosticul primit din partea medicilor.

Semn că starea sa de sănătate este una bună acum, Gabriel Cotabiță și-a reluat deja activitatea artistică, dar și filmările pentru emisiunile tv. „Am fost externat, sunt viu! Am avut niște probleme de sănătate, medicii știu ce am avut, care mi-e diagnosticul, dar n-a fost ceva grav.

Mai mult, chiar acum merg la TVR, pentru niște filmări, iar în curând voi înregistra două piese noi, de dragoste”, a spus Cotabiță pentru Impact.

CITEȘTE ȘI: Care este valoarea normală a PULSULUI. Cum variază aceasta în funcție de vârstă

În comă în urmă cu 6 ani

Dar deși cântărețul a preferat să țină pentru el și să nu dezvăluie cauza pentru care a fost internat, problemele lui Cotabiță n-au fost chiar floare la ureche.

Surse medicale de la Spitalul Colentina au explicat că artistul ar fi ajuns la spital cu simptome de accident vascular cerebral tranzitoriu. Iar asta nu e deloc ceva foarte ușor, având în vedere situația lui delicată, pentru că în urmă cu 6 ani a stat săptămâni întregi în comă, din cauza unui infarct, fiind aproape de moarte.

În luna ianuarie a acestui an, Cotabiță a mai întâmpinat o problemă de sănătate, după ce el și soția sa s-au infectat cu COVID-19.

 

Comentarii: