LIFESTYLE

Fostul soț al Andreei Bălan, la ora adevărului: a consumat sau nu droguri George Burcea?

George Burcea nu se mai ferește. A recunoscut că tot ceea ce s-a întâmplat când a fost prins drogat la volan de către polițiști. Atunci s-a rupt definitiv relația cu soția lui, Andreea Bălan, mama celor două fete ale lui.

“Episodul cu stupefiante, da, a fost real! S-a întâmplat o singură dată și da, îl regret! A fost o perioadă destul de dificilă pentru mine. Acel lucru nu s-a mai repetat, acum sunt în tot felul de teste și alte lucruri.

Îmi pare rău ca s-a ajuns atunci în acel punct. Cu siguranță, a fost nevoie să se întâmple, viața avea să îmi dea o lecție. Cu siguranță, foarte mulți oameni recurg la astfel de gesturi când se simt singuri, abandonați, singuri într-o problemă.

Da, m-am simțit abandonat și de asta m-am dus într-o altă zonă. De asta am avut o scăpare”, a dezvăluit actorul, în cadrul podcastului „În Oglindă”.

CITEȘTE ȘI: Teorie incredibilă a specialiştilor: Infidelitatea contribuie la îmbunătăţirea relaţiei de cuplu

”Nu mi-am dorit divorțul!”

Actorul a mai povestit și care a fost momentul în care a început sfârșitul căsniciei sale cu Andreea. Practic totul a luat-o într-un sens nedorit atunci când fosta lui soție era pe moarte și el era acasă cu un copil și un altul care abia se născuse de o jumătate de oră.

„A fost foarte greu. Nu mi-am dorit divorțul. Am încercat să îmi adun toată energia și efortul psihic ca atunci când o să îmi formez o familie să fiu 100% acolo și am fost. Dar ce crezi, lucrul ăsta nu s-a putut 100% după acel moment.

Când nu au mai funcționat lucrurile, am plecat, indiferent de cancanuri și alte lucruri. Nu doresc să vorbesc despre ele. Am doi copii minunați, două fetițe sănătoase și este important că atât ea, cât și eu, să ne vedem de interesele copiilor că asta este cel mai important acum în relația noastră.

Slavă cerului, de două luni mi se permite să le iau în fiecare weekend la mine, în apartament unde stau. Le iau de la grădiniță și le aduc acasă duminică seara”, a mai spus George Burcea.

Comentarii: