HOROSCOP

HOROSCOP 29 octombrie 2021

Berbec Vei fi mai norocos decât de obicei astăzi, mai ales dacă încerci să folosești acel noroc pentru a ajuta alte persoane, cum ar fi un prieten sau o persoană fără adăpost care ar putea avea nevoie. Nu uita, dar din dar se face rai! Ritmul tău de dimineață s-ar putea să nu fie întocmai cel obișnuit. Ți se recomandă să iei o pauză mai lungă pentru a te înviora.

Taur
Combinația dintre Marte și Mercur în cerul tău este o combinație aparte când vine vorba de relații. Încearcă să nu-ți pierzi cumpătul în orice conversație cu cineva de care îți pasă cu adevărat, iar totul ar trebui să fie bine. Ești nevoit să îți aduni toate puterile pentru a te ocupa de un proiect ambițios și, desigur, pentru a-l finaliza. La finalul zilei, vei fi răsplătit sub aspect financiar pentru efortul depus.

Gemeni
Unele lucruri sunt dincolo de controlul uman. Acțiunile altora care ne afectează nu sunt ceva ce poate fi modificat de noi. Cu toate acestea, îți poți controla întotdeauna acțiunile, așa că încearcă să nu renunți niciodată și să accepți ceea ce îți vine în cale. S-ar putea să ai de făcut câteva drumuri pe la bănci pentru a lămuri o situație sau a face niște plăți, având în vedere timpul pe care îl ai la dispoziție.

Rac
Un val de iubire se combină cu influența Soarelui pentru a-ți oferi o zi extrem de pozitivă pentru interesele tale romantice. Petrece ceva timp cu cineva special și profitați la maximum de această zi!Încă de la primele ore ale dimineții, vei fi copleșit de nivelul mare de energie și vei dori să o fructifici ocupându-te de rezolvarea mai multor activități al căror grad de dificultate este destul de crescut.

CITEȘTE ȘI: Ce PARFUM să folosești pentru a-l CUCERI, în funcție de zodie

Cum stai cu BANII în funcție de ce ZODIE ești

Leu
Dacă dorești să fii productiv astăzi, trebuie să te concentrezi asupra misiunii atribuite; chiar dacă altcineva vine cu o cerere pentru tine, trebuie să acorzi prioritate în funcție de urgența propriului tău program. La locul de muncă, ai o zi destul de ușoară, datorită faptului că nu vei avea prea multe lucruri importante de făcut.

Fecioară
Nu te teme niciodată să-i spui persoanei iubite adevărul, deoarece necinstea îți va slăbi relația. Nu îți face griji, onestitatea ta va fi suficientă pentru a o ține alături. Cine te iubește cu adevărat, te acceptă oricum. Ai spor în tot ceea ce faci și reușești să acoperi un număr remarcabil de sarcini. Acest lucru îi va mulțumi pe superiorii tăi.

Balanță
O conjuncție negativă dintre Marte și Pluto te afectează serios astăzi și, ca urmare, aura ta naturală suferă de o rezonanță de neîncredere și resentimente. Ar trebui să aștepți câteva îmbunătățiri înainte de începe o nouă relație. Există câteva proiecte profesionale începute însă neterminate din diferite motive care nu mai suportă amânate și de care este imperios să te ocupi astăzi.

Scorpion
Singura modalitate de a-ți proteja slujba este să lucrezi din greu la asta pentru a demonstra tuturor că ești acolo pentru a rămâne și a schimba ceva. Lucrează atât de mult, încât toată lumea să îți poată vedea eforturile și să te aprecieze pentru ele! Te ocupi și de câteva treburi casnice, iar poate mai spre seară inviți pe cineva la tine.

CITEȘTE ȘI: Cum își ruinează PROPRIA VIAȚĂ fiecare zodie

Cum SE COMPORTĂ fiecare zodie atunci când iubește. Tehnicile şi stratagemele folosite

Săgetător
Nu mai încerca să găsești o soluție de nicăieri la o problemă de lungă durată care, pur și simplu, nu poate fi rezolvată așa cum încerci să o rezolvi. Încearcă să o privești dintr-un alt unghi sau să te concentrezi asupra altor proiecte până când se schimbă situația. Dacă iei în considerare să îți dezvolți afacerile, se recomandă să planifici lucrurile în detaliu.

Capricorn
Când lucrurile devin dificile, nu trebuie să devii întotdeauna prea dur. Ia-ți ceva timp liber pentru a te reîmprospăta, a te întrista și a te plânge despre dificultățile pe care trebuie să le întâmpini, apoi revino mai puternic decât înainte! Este o zi în care vei avea de rezolvat un număr de sarcini mărunte de care nu au găsit alții timp să se ocupe și, cumva, responsabilitatea a căzut pe tine.

Vărsător
Nimeni nu te va iubi dacă nu te iubești pe tine însuți. Învață să te accepți pentru cine ești și abia atunci alții din jurul tău vor aprecia și adevărata ta frumusețe. Ai încredere în tine! Deși vei fi prins toată ziua, spre seară vei avea puțin răgaz pentru a te relaxa.

Pești
Oferă-ți doar puțin imbold suplimentar și vei obține tot ce ți-ai dorit vreodată. A fi rănit poate deveni și o binecuvântare, deoarece te ajută să lucrezi mai mult decât înainte pentru a te îmbunătăți și a câștiga tot ceea ce ai pierdut. Încep ziua într-un mod neobișnuit, confuză cu privire la anumite aspecte legate de un apropiat. Cel mai bine este să-l contactezi pentru a stabili cum stau lucrurile, mai exact.

 

 

 

 

 

 

 

 

Comentarii: