LIFESTYLE

George Burcea, în mijlocul unui scandal monstru. E acuzat că a instigat la violență!

Abia ce mai trecuse iureșul apropos de povestea cu drogurile, că George Burcea parcă calcă-n străchini, cum ar zice bătrânii. Tocmai ce făcuse valuri cu declarația prin care recunoștea că a fost prins drogat la volan de către polițiști.

“Episodul cu stupefiante, da, a fost real! S-a întâmplat o singură dată și da, îl regret! A fost o perioadă destul de dificilă pentru mine. Acel lucru nu s-a mai repetat, acum sunt în tot felul de teste și alte lucruri.

Îmi pare rău ca s-a ajuns atunci în acel punct. Cu siguranță, a fost nevoie să se întâmple, viața avea să îmi dea o lecție. Cu siguranță, foarte mulți oameni recurg la astfel de gesturi când se simt singuri, abandonați, singuri într-o problemă.

Da, m-am simțit abandonat și de asta m-am dus într-o altă zonă. De asta am avut o scăpare”, a dezvăluit actorul, în cadrul podcastului „În Oglindă”, găzduit de jurnalistul Mihai Ghiță.

CITEȘTE ȘI: Când a devenit insultător degetul mijlociu. Scurtă istorie

”Meritați capace!”

Actorul George Burcea a stârnit discuții aprinse în mediul online, iar activiștii chiar au anunțat că-l vor reclama pe fostul soț al Andreei Bălan din cauza unor afirmații făcute în timpul unui live pe Facebook.

„Băi, femeilor, eu lupt cu voi, da? Eu sunt pentru voi, pentru înțelegere și dragoste, pentru înțelegerea cuplului, și voi mă înjurați că eu gătesc? Păi, fetelor, vă repet, vă doresc să aveți bărbați care în momentul în care vin de la muncă să vă ia la palme. Cu mese, cu scaune, cu capace, cum îi dădea bunicul buniicii mele, acum 15-20-30 de ani”, spune Geroge Burcea în filmarea sa live.

„Vă doresc capace în cap, sincer, pentru că se pare că asta meritați. […] bărbați, bateți-le! Dacă nu e ciorba fierbinte, sau mămăliga nu e fierbinte, bateți-le, bro, ca asta merită probabil, iertați-mă. Să ajung pe tot TikTok-ul și pe tot internetul din România…”, a declarat George Burcea în video-ul live, intitulat „Vă meritați soarta”.

După ce a văzut că a ieșit iureș, actorul a șters înregistrarea. Degeaba însă pentru că lumea a apucat să vadă. Afirmațiile lui Burcea sunt cu atât mai scandaloase, cu cât recent tocmai ce a lansat o carte ce se poziționează vehement împotriva violenței domestice.

 

 

 

Comentarii: