HOROSCOP

HOROSCOP 24 noiembrie 2021

Berbec Dispoziția ta bună te face foarte popular printre oamenii care sunt la putere chiar acum, de aceea ești într-o poziție bună pentru a-i face să îți ofere aproape orice dorești: timp, sfaturi, afecțiune, chiar bani! Dar trebuie să fii înțelept cu această putere și să o folosești în mod prudent. Veștile pe care le așteptai nu întârzie să apară. Descoperi că vorbele prietenilor au făcut minuni asupra psihicului tău. În semn de mulțumire, îi chemi în această seară la cină, cum nu ați mai petrecut de mult.

Taur
Desigur, dorești cu adevărat să găsești cadoul perfect pentru ziua de naștere sau aniversarea viitoare a cuiva, dar ideile de cadouri te-au evitat până acum. Înainte de a te panica și, pur și simplu, sau să te grăbești să cumperi ceva la întâmplare sau scump pentru că ești în pierdere, întreabă. Prietenii ar putea avea o sugestie bună despre ceea ce ar trebui să achiziționezi.

Gemeni
Tocmai când ai crezut că ai renunțat la speranța că un anumit cineva te va observa vreodată, ziua de astăzi aduce o atenție promițătoare. Poate că ai așteptat ca șeful tău să îți laude toată munca grea. Sau poate că, în sfârșit, persoana pe care o placi a început să te remarce. Totul se întâmplă după cum vrea karma, iar tu rămâi surprins de ce îți pregătește de fiecare dată. Nu credeai că e posibil să te revezi cu prima dragoste din liceu, după atâția ani.

Rac
O figură de autoritate din viața ta ar putea crea fricțiuni în cadrul celor din grupul tău – nu sunt cunoscuți întocmai pentru abilitățile lor de management și încurajează unele conflicte nedorite. Probabil vei scăpa de orice conflict real cu o altă persoană. Un pas înainte, doi înapoi; așa ți-ai obișnuit prietenii atunci când trebuie să le sari în ajutor. Învață să le demonstrezi prietenia și prin fapte, nu doar prin vorbe motivaționale.

CITEȘTE ȘI: Alimentația nativilor din zodiile de FOC. Alimente benefice și alimente PERICULOASE

Alimentația nativilor din zodiile de PĂMÂNT. Alimente benefice și alimente PERICULOASE

Leu
Timpul petrecut învățând ceva nou este întotdeauna timpul bine petrecut – așadar, concentrează-ți timpul liber astăzi pe hrănirea creierului tău. Nici nu trebuie să fie învățat cu precizie. Atât timp cât îți pui niște informații în creierul tău care nu mai erau acolo, te faci bine. Apar mici cheltuieli pe care, dacă le aduni, la final vor da o sumă destul de măricică. Acest lucru va dezechilibra bugetul familiei și va isca niște conflicte cu partenerul.

Fecioară
De ce să-ți păstrezi sentimentele combative? Ar trebui să te simți liber să îți dezlănțui partea îndrăzneață și opinată astăzi – va genera rezultate surprinzătoare. Oamenii s-ar putea să nu fie obișnuiți să te vadă așa, dar este o parte legitimă a ta și ar trebui să încetezi să o ascunzi de dragul de a ajuta la crearea unui mediu mai pașnic.

Balanță
Va exista o situație minunată care se dezvoltă astăzi pentru tine și cineva cu care deseori trebuie să negociezi, dar din care veți avea amândoi de câștigat. Creezi un parteneriat bun, dar din când în când trebuie să-ți negociezi drumul prin situații. Din fericire, de data aceasta, ceea ce îți dorești este aproape identic cu ceea ce își dorește și celălalt.

Scorpion
Timpul tău de reacție va fi extrem de rapid astăzi, dar există un lucru la fel de rapid, așa că fii foarte atent! Asigură-te că îți aplici rapiditatea în situațiile adecvate. Pentru a te asigura de acest lucru, este înțelept să gândești cu atenție și metodologie fiecare alegere pe care o faci. Ești o persoană puternică, iar mutările nu ți se vor părea așa grele precum te așteptai, după spusele apropiaților.

CITEȘTE ȘI: Alimentația nativilor din zodiile de AER. Alimente benefice și alimente PERICULOASE

Alimentația nativilor din zodiile de APĂ. Alimente benefice și alimente PERICULOASE

Săgetător
Orice timp pe care îl veți petrece cu cei dragi astăzi va fi deosebit de plin de satisfacție – natura lor curioasă se va arunca asupra voastră și vă va aminti că lumea este încă un loc minunat, plin de mistere de explorat. Este important ca astăzi să fii cu ochii în patru, deoarece ești față în față cu o oportunitate nouă.

Capricorn
O invitație interesantă îți vine astăzi în cale, dar înainte de a o accepta imediat, așteaptă încă câteva zile. Trebuie să te asiguri că poți continua înainte de a o accepta efectiv. Nu uita să acorzi timp și familiei. Te afli în locul nepotrivit, la momentul nepotrivit. Ai picat în mijlocul unui scandal la serviciu, iar acum mediul de lucru a devenit unul tensionat, încărcat de energii negative.

Vărsător
Stilul tău de viață ocupat ți-a plătit câteva recompense minunate în ultima perioadă, dar te-a jefuit și de timp prețios cu toți oamenii preferați! Așa că, astăzi, fă-ți timp să încerci să organizezi o excursie informală pentru toți cei preferați. Niciodată nu ai fost adeptul persoanei care își plânge viața în pumni.

Pești
Comportamentul înfiorător al unui prieten sau al unui coleg de serviciu te frustrează, vorbește-i despre asta! S-ar putea întâmpla ceva despre care trebuie să știi. Desigur, s-ar putea să se întâmple și ceva care nu este treaba ta, dar asta nu contează… Adună-ți forțele și canalizează-te pe fericirea familiei tale! Ați ajuns la nivelul în care banii nu mai contează, dar ești prins în atâtea proiecte, încât abia reușești să îi vezi pe cei dragi.

 

 

 

 

 

 

Comentarii: