LIFESTYLE

Prodanca a terminat-o cu diplomația față de Reghe: ”Nu poți să te prezinți cu o viață destrăbălată!”

Telenovela anului n-a ajuns momentan la faza pe tribunal. În sensul în care, deocamdată, nu s-au stabilit înfățișările la divorțul intentat de Laurențiu Reghecampf Anamariei Prodan.

Lucrurile par să stagneze sau, cel puțin, să nu se facă la vedere, în sensul în care deși Internetul este plin de imagini cu Reghecampf și actuala parteneră, de articole cu sarcina amantei antrenorului, deși Reghe și-ar fi luat deja și partea din avere, Prodanca zice că la ea nu a ajuns nicio citație pentru divorț.

Dar la urechile Anei au ajuns în schimb tot felul de informații. Cum ar fi aceea că relația dintre soțul ei și actuala lui iubită s-ar fi desfășurat sub nasul ei.

„Noi am fost o echipă de temut. Așa am văzut eu drumul nostru de când ne-am regăsit. Eu veneam dintr-o căsnicie din care ieșisem de doi ani.

Nu a știut nimeni. Eu nu mi-am verificat soțul! Nu i-am umblat în telefon, deși aveam parolele la comun. Nu aveam gelozii. Eram mândră că lumea îmi admira soțul. Nu-mi pare rău că nu i-am controlat telefoanele”, a declarat sexy-impresara.

CITEȘTE ȘI: ATENȚIE la ce publici pe Facebook! Cuvintele care dezvăluie dacă suferi de depresie

”Albă ca Zăpada, trezește-te!”

Anamaria și-a continuat apoi discursul la emisiunea tv unde era invitată în aceeași notă. „Ceea ce se întâmplă acum cu Laurențiu este jenant. Nu poți să te prezinți în fața României cu o viața destrăbălată.

Tu trebuia să fii un model pentru copiii tăi. Lipsește o piesă din acest puzzle ca să pot înțelege ce s-a întâmplat. Lumea îmi spune că de fapt eu eram cea vânată, el era veriga slabă. Și s-a găsit!”, a spus vedeta.

„De ce aș fi dărâmată sau la pământ? Arăt mai bine ca oricând, nu ți se pare? La început a fost puțin ciudat pentru că nu știam ce se întâmplă, pentru că eram înconjurată de minciună și dormeam. Am dormit profund, dar după aceea am avut alături niște oameni care mi-au zis «Băi, Albă ca Zăpada, trezește-te!».

Și atunci m-am trezit într-o realitate cruntă. Așa cum am spus mereu, alegerile ieftine se plătesc foarte scump. Pentru mine cel mai important lucru de pe pământ este familia și așa va rămâne pe viață.

Este firesc ca după 16 ani în care construiești imperii, spargi bariere să doară ce se întâmplă. Eram o echipă indestructibilă la nivel de orice!”, a mai spus Anamaria Prodan.

 

 

 

Comentarii: