REVIEW

Gesturi simple, dar eficiente: 9 lucruri pe care ar trebui să le faci periodic pentru a fi fericit

billboard.com

Fericirea vine și pleacă. Fiecare dintre noi decide dacă să fie fericit sau să se înece în probleme și deznădejde.

Eliberați-vă viața de tot ce este de prisos

În primul rând, de lucrurile inutile. Tot felul de gunoaie și obiecte inutile îți aglomerează puternic spațiul personal, atât vizual, cât și energetic. Acest lucru va îmbunătăți mișcarea fluxurilor de energie pozitivă, iar tu vei deveni mai pozitiv și mai puternic. Curățarea vieții tale nu înseamnă doar eliminarea lucrurilor inutile. De asemenea, se elimină persoanele inutile. Procedați la fel cu obiceiurile inutile.

Înnoiește-ți viața

Odată ce te-ai debarasat de lucrurile inutile și distructive, este important să aduci ceva nou în viața ta. Este bine să găsiți o modalitate de a cumpăra lucruri importante și necesare, să faceți noi cunoștințe, să începeți o nouă afacere.

CITEȘTE ȘI: TOP 5 obiceiuri nocive: Cum ne stricăm singuri fericirea și ne umplem de negativism

Reîncărcarea și activitatea fizică

Trebuie să faceți exerciții de dimineață în fiecare zi. Aceasta este o chestiune extrem de importantă, deoarece ajută să devenim mai activi. Imediat după ce vă treziți, ar trebui să vă dedicați zece minute pentru întindere și exerciții ușoare. În acest fel, veți începe fiecare zi cu dreptul și veți simți un val de pozitivitate și fericire.

Vizitați rudele

Vizitați părinții, bunicii, frații, prietenii. Menținerea comunicării cu cei dragi este extrem de benefică pentru energia ta.

Oferă-ți cadouri

Nu trebuie să fie ceva scump. Cel puțin o dată pe săptămână, oferă-ți mici cadouri, cum ar fi dulciuri sau ieșiri la film, în funcție de ceea ce îți place.

Ajutați alte persoane

Nu contează dacă este vorba de familie, de prieteni sau de cineva pe care nu-l cunoașteți deloc. A ajuta o altă persoană este un act de bunătate, iar bunătatea duce întotdeauna la o stare de bine.

Atenție la imagine și sănătate

Mergeți la un coafor sau la medic dacă vă plângeți de multă vreme de vreo afecțiune. În orice caz, nu vă abandonați frumusețea și sănătatea, deoarecele ele joacă un rol esențial în găsirea fericirii. Dacă nu poți avea grijă de tine însuți, nu vei putea avea grijă de nimeni altcineva. De aceea, trebuie să-ți monitorizezi sănătatea fizică și mentală.

Odihniți-vă

În fiecare zi după muncă, în weekend și în zilele de sărbătoare, este important să vă odihniți și să nu vă forțați până la limită. Dacă nu vă odihniți, forța dumneavoastră se va epuiza foarte repede. Este extrem de dificil să ieși dintr-o stare de oboseală cronică și epuizare emoțională.

CITEȘTE ȘI: ”Cel mai fericit om de pe Pământ”: Lecțiile despre fericire din partea unui supraviețuitor de la Auschwitz

Notați-vă victoriile

Imediat ce obțineți rezultate bune în anumite activități, asigurați-vă că sărbătoriți acest lucru. Cel mai simplu mod de a face acest lucru este să țineți un jurnal în care să vă notați toate realizările. Din când în când, recitiți ceea ce scrieți acolo. Este deosebit de util să faci acest lucru în momentele în care ești într-o dispoziție proastă sau ai probleme de motivație, de stimă de sine.

Comentarii: