LIFESTYLE

Gigi Becali e cunoscut drept mare credincios și filantrop, dar știți ce a făcut sora lui care a murit de tânără? ”Grădinița îngerilor” și povestea-i tulburătoare

sursa: gsp.ro

Pe Gigi Becali îl știm drept mare filantrop, ocrotitor al orfanilor și al oamenilor nevoiași și mare iubitor de Hristos. Indiferent ce spun cârcotașii, indiferent ce mai zic unii sau alții, Becali chiar a scos din buzunarul lui și a dat altora, fie că a făcut paradă, fie că nu a știut nimeni.

Chiar el spunea în dese rânduri că nu a fost dintotdeauna săritor și mare evalvios, credincios, dar da, a avut credință și a avut și inimă bună dintotdeauna, însă ceva l-a marcat profund, pe viață, și așa s-a apropiat și mai tare de cele sfinte.

Citește și: BOALA SECOLULUI! Ce trebuie să faci dacă te confrunți cu această afecțiune

Dorina Becali, ucisă de o pneumonie

Șocul a fost imens pentru Gigi Becali, în urmă cu 20 de ani când s-a întâmplat nenorocirea. Dorina Becali avea doar 44 de ani când a murit. Din cauza unei pneumonii căpătate în timpul nobilei ei misiuni. Dorina Becali este cea care făcut în Pipera un cimitir dedicat copiilor decedaţi la naştere. A cumpărat cu sora ei un teren și, după ce au obținut aprobări de la Patriarhie și de peste tot, au înmormântat copiii morţi înainte de a fi botezaţi. Iar locul a fost numit ”Grădinița îngerilor”!

Dorina n-a mai avut pace după ce a trăit un moment traumatizant când a fost internată într-un spital din Capitală: a văzut un câine ținând în gură un picior de bebeluş, care fusese aruncat la tomberon, scrie rtv,net.

Gigi Becali a suferit crunt când sora mai mare a murit, la sfârşitul anilor 90, și nu a vrut să vorbească despre asta vreodată. Despre această drama a povestit însă în Prosport vărul lui, Giovani. “Sora lui Gigi, care a murit, a fost în clasă cu mine, noi am fost botezaţi în aceeaşi apă cu Dorina, sora lui Gigi, şi am fost crescuţi împreună ca fraţii. Ea a murit pentru că s-a sacrificat, ea a răcit acolo în cimitir, îngropând copii…a făcut pneumonie şi a murit după Revoluţie”, îşi amintea Ioan Becali.

 

 

Comentarii: