LIFESTYLE

Gina Pistol, durerea din spatele zâmbetului de reclamă: ”M-am simțit a nimănui!”

A fost o vreme când toți bărbații din România visau la Gina Pistol. Nu că fostul iepuraș Playboy n-ar fi rămas la fel de apetisant ca pe vremea când poza în celebra revistă destinată adulților.

Gina Pistol a rămas la fel de provocatoare ca pe timpuri. Doar că acum nu mai are timp de podium, prezentări sau reviste, fiindcă e mamă full-time.

Gina a născut o fetiță, Josephine, și se îndreaptă încet și sigur către o nuntă cu Smiley. E practic cea mai fericită perioadă din viața ei, însă chiar a recunoscut că nu a fost mereu așa. Și a cunoscut suferință chiar din copilărie.

CITEȘTE ȘI: ATENȚIE la ce publici pe Facebook! Cuvintele care dezvăluie dacă suferi de depresie

”Era agresivă!”

A existat un moment despre care n-a prea vrut să vorbească: acela când pentru a obține custodia Ginei, părinții ei au lăsat-o în grija unei ”doamne.

”M-aș reîntoarce la mine, copil fiind. Au fost momente în viața mea când ai mei se despărțiseră. Nu prea am vorbit despre asta, nici cu mama.

Tata se judecase cu mama pentru custodia mea și m-au dus la o doamnă și nu mi-a explicat nimeni ce mi se întâmplă atunci. M-am simțit singură, m-am simțit a nimănui”, a spus Gina Pistol în timpul podcastului realizat de Mihai Morar.

”Nu a venit nimeni să îmi spună: «Bai, părinții tăi se judecă, e ceva normal, dar nu înseamnă că nu ești iubită!» Femeia era puțin agresivă. Mama nu m-a bătut niciodată, cred că o singură palmă mi-a dat.

Dar femeia aia era puțin agresivă, pentru că ea, la rândul ei, avea niște probleme. Atunci da, m-aș întoarce la mine și m-aș îmbrățișa. Atât. Ăla ar fi singurul moment”, a mărturisit Gina Pistol.

 

 

 

 

Comentarii: