LIFESTYLE

Gina Pistol și reversul medaliei! Maternitatea nu aduce cu ea doar beneficii, de ce se plânge vedeta

Gina Pistol și Smiley se simt binecuvântați de când o au pe Josephine. Fetița le-a resetat total viața, iar vedeta și cântărețul trăiesc cele mai frumoase momente. Însă nu este totul lapte și miere, pentru ca maternitatea aduce cu sine și unele transformări cu care mamele se obișnuiesc mai greu.

Iar Gina Pistol le-a dezvăluit totul urmăritorilor ei de pe rețelele de socializare. „Dacă el nu mă vrea, eu îl vreau, să știți. Și aum vorbesc despre păr, pentru că sunt în perioada în care, ca orice proaspătă mămică, mă confrunt cu căderea părului.

Dar, ca să nu fie o cădere masivă, așa cum am auzit eu pe la prietenele mele că se poate întâmpla, am ales să previn și testez produse pentru a vedea care mi se potrivesc cel mai bine”, a mărturisit Gina Pistol pe pagina sa de Instagram.

CITEȘTE ȘI: Avertisment către părinţi: La ce vârstă pot avea copiii smartphone şi conturi pe Facebook, Twitter sau Instagram

”Pentru mine a fost greu!”

Prezentatoarea tv a avut curaj să recunoască în fața tuturor că pentru ea nu este totul roz. Și că nu i-a fost deloc ușor, după ce a născut.

”Tot ce citisem în cele nouă luni de sarcină, tot ce mi s-a spus la spital de către moașă, de către asistente… Am pășit în casă și am uitat tot… Pentru mine a fost greu… Te uiți în oglindă și nu te regăsești deloc… E dureros când plânge și nu știi ce să faci ca să îi alini suferința și să nu mai plângă așa… Toate lucrurile astea m-au epuizat fizic și psihic.

Mare noroc am cu Andrei, pentru că îmi este de mare ajutor… Se descurcă foarte bine și are darul ăsta de a rămâne calm și liniștit în momentele în care eu nu sunt calmă și liniștită”, a mai spus Gina, la scurt timp după naștere, în mediul online.

 

 

 

Comentarii: