LIFESTYLE

N-au dansat decât o vară! Viviana Sposub și George Burcea s-au despărțit?

Fostul soț al Andreei Bălan, actorul George Burcea, și Viviana Sposub au ținut prima pagină a tabloidelor după ce s-a aflat că trăiesc o poveste de dragoste.

S-au cunoscut la ”Ferma” de la Pro TV, s-au ferit o vreme cât au putut, iar apoi au dat frâul liber iubirii. Viviana Sposub și George Burcea păreau cuplul perfect, radiau de fericire și toată lumea aștepta ca după ce-și rezolvă problemele cu fosta soție, George să o ducă la altar pe Viviana.

N-a fost să fie, se pare, și cei doi amorezi n-au dansat decât o vară, cum s-ar spune. Sau cel puțin, așa vuiesc tabloidele, că s-au despărțit.

CITEȘTE ȘI: ATENȚIE la ce publici pe Facebook! Cuvintele care dezvăluie dacă suferi de depresie

Viviana a scos toate pozele de pe Instagram!

De curând, Viviana Sposub și George Burcea au aniversat un an de relație, s-au distrat, ba chiar au apărut și poze cu ei la petreceri pe litoral. Nimic nu părea să anunțe ceea ce a urmat.

Viviana Sposub a dat primele semne că dorit ca ceva s-a întâmplat și că au apărut probleme în paradis. Tânără prezentatoare a șters toate fotografiile pe care le avea cu iubitul ei pe Instagram și nici nu-l mai urmărește pe George Burcea pe rețelele de socializare.

George, în schimb, nu a scos-o pe Viviana de la prieteni și chiar urmărește tot ceea ce postează, semn că cea care a decis să pună punct este ea.

 

 

 

Comentarii: