FRUMUSETE

Greșeli pe care le faci când aplici DEODORANTUL

Foto: Pinterest.com

Unul dintre produsele cosmetice cu cea mai mare răspândire, deodorantul este un produs extrem de utilizat, însă nu toată lumea îl folosește în mod corespunzător. Majoritatea oamenilor îl folosesc în exces sau îl aplică greșit, devenind astfel ineficient și cauzând diverse probleme.

Află care sunt acele greșeli pe care le faci când aplici deodorantul. Nu te speria, este vorba despre greșeli comune pe care multe persoane le fac atunci când folosesc astfel de produse. Pentru a fi eficient, încearcă să eviți să mai faci aceste greșeli atunci când folosești deodorantul.

Aplici deodorantul când pielea ta este udă

Multe persoane aplică deodorantul pe pielea udă. Însă nu este recomandat să faci asta. Este bine ca acesta să fie aplicat pe pielea uscată, astfel încât să fie eficient întreaga zi.

Mănânci mult usturoi? Vezi cu ce PROBLEME de sănătate te poți confrunta!

Diferenţa dintre fasolea verde şi cea galbenă. Care este mai sănătoasă

Aplici deodorantul imediat ce te-ai epilat

Nu este indicat să faci lucrul acesta. Asta pentru că deodorantul conține anumite substanțe care irită pielea. Mai ales că acesta este sensibilă după ce te epilezi. Este recomandat să aștepți puțin după ce te-ai epilat, astfel încât pielea să se calmeze.

Foto: Pinterest.com

Deodorantul este folosit doar dimineața

Multe persoane aplică deodorantul doar dimineața. Dar, potrivit specialiștilor, este bine ca acesta să fie aplicat și seara, înainte de cucare. Asta pentru că în timpul nopții va acționa și va împiedica apariția transpirației.

Apa minerală, marele duşman al corpului tău: De ce te îngraşi când o consumi

Ce ceaiuri să bei în funcție de GRUPA DE SÂNGE

Cum scapi de kilogramele în plus cu banalul LEUȘTEAN

Deodorantul nu este aplicat în fiecare zi

Este adevărat că se spune că multe deodorante te protejează împotriva transpirației pentru o lungă perioadă de timp. Se spune că unele dintre ele sunt eficiente chiar și timp de 48 de ore. Însă specialiștii ne recomandă să testăm produsul înainte și astfel să vedem dacă într-adevăr este eficient pentru o perioadă mai mare de timp.

Comentarii: