HOROSCOP

HOROSCOP 1 August 2022

Berbec La locul de muncă, vă veți remarca prin carisma dumneavoastră. Este o zi excelentă pentru întâlniri cu prietenii. În ceea ce privește sănătatea, încercați să vă ocupați mai mult de dumneavoastră.

Taur
Sunteți puși pe ceartă, iar asta nu este deloc bine. În felul acesta, veți risca să vă stricați relațiile cu cei din jur. Nu mai încercați să găsiți pretexte din absolut orice.

Gemeni
În cercul dumneavoastră de prieteni au intrat persoane noi. Veți rămâne surprinși de cât de multe lucruri aveți în comun. Ba mai mult, cu una dintre ele, s-ar putea să vă doriți ceva mai mult.

Rac
Relația dumneavoastră cunoaște un alt nivel, iar asta nu poate decât să vă bucure. Sunteți emotivi și plini de romantism. Vă gândiți chiar să-i faceți persoanei iubite o surpriză.

CITEȘTE ȘI: Soţii de coşmar! Care sunt zodiile de femei care îşi TORTUREAZĂ soţii

Leu
S-ar putea să schimbați locul de muncă sau să vă achiziționați o casă sau un apartament. Efectiv, simțiți că nu vă mai regăsiți în această formulă, iar asta vă determină să vă doriți o schimbare.

Fecioară
Este foarte posibil să se organizeze o întâlnire cu foștii colegi de școală, liceu sau facultate. Veți restabili conexiuni care păreau a fi pierdute. În a doua parte a zile, veți avea parte o surpriză.

Balanță
Sunteţi puși pe glume astăzi, spre amuzamentul celor din jur. Aveţi multă energie. Ați putea merge într-un parc de distracții. Un prieten apropiat vă cere ajutorul într-o situație mai delicată.

Scorpion
Vă dedicați o parte din timpul de odihnă pregătirii unor chestiuni care au legătură cu documente importante. Rețineți că acest lucru vă poate aduce un pic de tristețe sau cădere emoțională.

CITEȘTE ȘI: Ce probleme de sănătate ai conform zodiei: Cele mai expuse semne zodiacale

Săgetător
Sunteți hotărâți să vă petreceți vacanța într-un mod inedit. Vă gândiți să plecați undeva cât mai departe de casă, posibil chiar și în străinătate, într-un city break.

Capricorn
Dacă sunteți într-o relație, astăzi, veți dori să organizați un fel de cină romantică pentru partener. N-ar strica niște lumânări, bețișoare parfumate și o baie cu spumă.

Vărsător
Sunt capcane la tot pasul. Capcane umane. Nu vă lăsați păcăliți de cei care vor doar să profite de generozitatea voastră. Poate simțiți că sunteți atras de ei doar pentru că aveți nevoie de atenție.

Pești
Vreți să vă dedicați doar plăcerilor proprii, considerați că meritați ca măcar o dată să faceți lucrul acesta. Totuși, de dragul armoniei, n-ar strica să luați în considerare împărțirea timpului.

 

 

 

 

Comentarii: