LIFESTYLE SANATATE

Vlăduța Lupău, despre boala secolului la femei: `M-am operat fiindcă nu are leac`!

Vlăduța Lupău numără clipele până când își va strânge în brațe băiatul. E fericită și mulțumită, și se roagă la Dumnezeu să o ajute în continuare.

Îndrăgita cântăreață de muzică populară a recunoscut însă că n-a fost tot timpul atât de fericită și că a avut de trecut și cumpene grele în viața ei. Chiar înainte să rămână însărcinată.

”În urma mai multor analize, am descoperit că am endometrioză. Nu mai sufăr, m-am tratat. Dar, până să-mi tratez această boală, multe fete mi-au zis că trec prin ce am trecut eu, le sfătuiesc așa: eu am trecut, până la decizia de a mă opera, pentru că boala asta, cumva, nu are leac prin tratament.

CITEȘTE ȘI: BOALA SECOLULUI! Ce trebuie să faci dacă te confrunți cu această afecțiune

Acum, nu sunt eu medic, dar eu am fost la mai mulți medici, până am ajuns să mă duc la operație. Endometrioza este o boală a secolului la femei care nu are o deslușire. Și ea tot crește. Și, mai mult decât atât, chiar dacă o operezi, are șanse să recidiveze.

Și tu, dacă îți dorești un copil și ai această boală, nu prea ai cum să stai să te bazezi că o sa faci tratament și o să fie bine. Deși sunt cazuri, probabil mai puține, care au reușit să rămână însărcinate și având această boală”, a mărturisit artista în cadrul podcastului lui Mihai Morar.

 

 

 

 

 

 

Comentarii: