LIFESTYLE

Marian Drăgulescu i-a făcut ochi dulci gimnastei lui Putin: `Am avut multe admiratoare`!

Nemuritorul din gimnastică, Marian Drăgulescu, a fost și este un mare iubitor al sexului frumos. Are deja două căsnicii la activ, se pregătește de a treia și a avut mult lipici la femei, la viața lui.

S-a spus chiar că unele dintre ele au fost din lumea sportului și că i-a făcut avansuri chiar unei femei care în prezent este una dintre favoritele lui Vladimir Putin.

Marian Drăgulescu a recunoscut că între el și Svetlana Horkina, cea mai mare gimnastă din istoria Rusiei, a fost o scânteie, dar a circulat și zvonul că ar fi fost într-o relaţie, la un moment dat.

CITEȘTE ȘI: Abia acum s-a aflat: Cum a apărut și ce înseamnă ‘sfertul academic’

”A existat un flirt aşa, între noi doi. Am fost un băiat destul de simpatic. Am avut multe admiratoare, inclusiv din lumea gimnasticii. Da, a existat un flirt, dar niciodată nu s-a întâmplat mai mult decât aceste tatonari.

Au fost ani buni de zile. Am prins-o o perioadă destul de lungă pe Svetlana, dar nu s-a întâmplat nimic. Ne întâlneam la competiţii, ne îmbrăţişam, trăgeam priviri, dar nimic mai mult. Era foarte simpatică. Avea ochi frumoşi. Era şi o personalitate… avea tot pachetul.” a recunoscut marele gimnast la Orange Sport.

Acum în vârstă de 43 de ani, Svetlana Horkina are în palmares şapte medalii olimpice şi 20 de medalii mondiale. S-a retras după Jocurile Olimpice Atena 2004 şi apoi a intrar în politică, în partidul Rusia Unită, care îl susţine pe Vladimir Putin, iar în 2007, a câştigat și un mandat în Duma de Stat.

 

 

 

 

Comentarii: