HOROSCOP

HOROSCOP 1 februarie 2022

Foto: Pinterest.com

Berbec O persoană sau o situație adversă apare astăzi. Ridică-te împotriva acestei forțe și lăsați-vă punctul de vedere să fie auzit. Uneori este necesar să fii puțin dur și deschis pentru a aduce pace și echilibru într-o situație instabilă.

Taur
Astăzi este o zi grozavă pentru transformare, iar acțiunile tale au o semnificație interioară mai profundă decât de obicei. Ai grijă unde îți îndrepti săgeata, pentru că vârful ei este mai ascuțit. Oamenii te judecă în mod greșit, făcându-te să simți ca o oală cu apă clocotită. Asigură-te că nu lovești pe nimeni când capacul zboară.

Gemeni
Folosește energia puternică de astăzi pentru a tăia în miezul problemei și a îndepărta fațada care în prezent face mai mult rău decât bine. Deschide-te lumii și arată-le oamenilor din jurul tău că ai mult mai multe de oferit decât ai dezvăluit. Asumă-ți un rol de control în situația dată și fă-ți cunoscute nevoile. Vei descoperi că viața de zi cu zi se va îmbunătăți enorm atunci când îți comunici nevoile.

Rac
Încearcă să nu te arunci în afara drumului din cauza focului care pare să se dezlănțuie în jurul tău. În cele din urmă, știi ce este bine și ce este greșit, așa că nu te compromite. Fii cu ochii deschisi la ceea ce se întâmplă în cercul tău. Controlează ce poți, dar nu-ți face griji pentru celelalte situații.

CITEȘTE ȘI: Genialele zodiacului! Cele trei zodii de femei cu o inteligenţă sclipitoare

Care sunt cele mai PUTERNICE zodii

Leu
Ridică-te și mergi la luptă. Ești într-o poziție grozavă pentru a face impresii puternice și de durată asupra altora. Orice fel de lucru în grup este favorizat. Există un impuls puternic în spatele acțiunilor tale, așa că ai grijă unde îți îndrepti armele. Inițiază acțiuni în locurile în care problemele par să stagneze. Transformarea este un aspect cheie pentru o creștere sănătoasă. Astăzi este o zi excelentă pentru a-ți urmări obiectivele importante.

Fecioară
Natura ta emoțională poate părea azi la acțiune, deși s-ar putea să nu știi în ce direcție mergi. Încearcă să acorzi atenție zonelor din viața ta care au nevoie de o revizuire majoră. Inițiază acțiunea, altfel s-ar putea să te trezești că vor lua alții decizii în locul tău.

Balanță
Ai multă putere astăzi și ar trebui să ai grijă să o folosești cu înțelepciune. Aceasta este o perioadă transformatoare pentru tine, iar corpul tău trece prin multe schimbări. Ai capacitatea de a face o impresie extrem de puternică asupra oamenilor astăzi, așa încât gândește-te înainte de a acționa. Energia se poate manifesta ca un accident dacă nu este folosită corespunzător.

Scorpion
S-ar putea să existe un mare conflict în viața ta pe care pari aproape neputincios să-l controlezi în acest moment. Simți că un război se declanșează în jurul tău și tot ce vrei este ca acesta să se oprească. Indiferent dacă îți dai seama sau nu, ai un rol de jucat în această situație și, cu siguranță, ai puterea de a influența rezultatul. Asumă-ți responsabilitatea pentru acțiunile tale.

CITEȘTE ȘI: Zodiile care au cel mai frumos CARACTER

Zodiile de care trebuie ”SĂ FUGI”

Săgetător
Există o forță puternică care pare să lucreze împotriva ta astăzi, dar realizezi că ai puterea de a produce un rezultat pozitiv. Găsește echilibrul într-o situație instabilă și încearcă să nu agiți prea mult barca cu superiorii tăi. Acțiunile tale sunt deosebit de puternice. Ia în considerare să te înscrii la un curs de spiritualitate.

Capricorn
Oamenii pot părea insensibili la sentimentele tale astăzi, dar încearcă să nu te deprimi. S-ar putea să simți o dorință bruscă de a acționa într-o manieră fizică și ar trebui să o faci, dar într-un mod constructiv. Ieși din casă și fă o plimbare sau aleargă lângă un lac sau un râu. Deschide-ți mintea din cușca în care a stat și obține o perspectivă asupra vieții tale.

Vărsător
Nimic nu te poate opri. Ai multă putere, așa că folosește-o cu înțelepciune. Poți realiza multe și poți face transformări pozitive în viața ta. Vitalitatea ta fizică este deosebit de puternică, iar viața ta sexuală poate fi deosebit de activă. Asigură-te că împărtășești cu alții entuziasmul pe care îl emani. Nu ești singura persoană în viață pe această planetă, așa că răspândește o parte din dragostea ta celor din jur.

Pești
Ai senzația că se întâmplă ceva în jurul tău pe care pur și simplu nu poți să-l apuci. Mintea ta se mișcă într-un loc și în altul de parcă ai privi o minge într-un meci de tenis. Lucrurile se pot schimba rapid în jurul tău. Simți că este timpul să te urci în tren. Privește înainte să sari și mergi cu fluxul. Amintește-ți că cele mai bune decizii nu sunt întotdeauna luate cu mintea, uneori sunt cu inima.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comentarii: