HOROSCOP

HOROSCOP 12 octombrie 2021

Berbec Sunt șanse să te simți cam slăbit și nu prea înțelegi de ce. Viața ta merge bine, ai parte de momente frumoase, ești împlinit, deci nu ai motive reale să te simți în felul acesta. Motivul pentru care te-ai putea simți așa poate fi consecința a ceva ce ai văzut și te-a afectat mai mult decât era cazul. Încearcă să îți amintești ce te-a afectat cu adevărat și nu te implica sufletește și emoțional în lucruri care nu au legătură directă cu tine.

Taur
Încearcă să îți procuri energia necesară din lucrurile bune, pentru a duce la bun sfârșit proiectele și activitățile deja începute. Sunt șanse să ți se atragă atenția în legătură cu asta, așa că nu lăsa ca ceilalți să observe acest lucru. Gestionează-ți timpul cât mai bine și vei reuși să îndeplinești toate sarcinile!

Gemeni
O mică întârziere în desfășurarea activităților de muncă poate să te facă să te simți ușor iritat, frustrat, chiar dacă tu știi că ai dat totul pentru a ieși cât mai bine. Problema este, de fapt, lipsa controlului. Nu prea ai ce să faci în această privință, decât să aștepți. Ocupă-te între timp de alte lucruri pe care le-ai lăsat în așteptare, pentru a realiza totul într-un timp cât mai scurt.

Rac
Simți că ai nevoie de o vacanță binemeritată după orele în plus pe care le-ai petrecut la serviciu și toată munca depusă. Ai tendința să uiți de toți și de toate, pentru a te recrea și a petrece timp doar tu cu tine însuți. Asta poate crea o situație pe care nu ți-o dorești, deoarece persoana dragă s-ar putea simți neglijată, neînțelegându-ți adevăratele motive.

CITEȘTE ȘI: Jocurile EROTICE preferate, în funcție de zodie

Trăsătura FORTE a fiecărei zodii. Cum să te folosești de atuul tău?

Leu
Dacă te gândeai să investești o sumă de bani în ceva ce îți dorești pentru tine sau casă, astăzi nu este ziua potrivită în care să investești. Nu doar că vor fi întârzieri în procurarea bunului, dar e foarte posibil să nu se dovedească a fi ceea ce îți doreai cu adevărat. Gândește-te dacă merită să faci cu adevărat această investiție și apoi treci la fapte. Nu ar strica să ceri și părerea celor din jur.

Fecioară
Trimiți un mesaj unui prieten vechi sau își dorești foarte mult să revezi o persoană dragă însă ai senzația că ești evitat și ignorat. Nu dispera făcându-ți impresii greșite, gândește-te doar că este posibil ca celălalt să nu fi primit mesajele tale, înainte să te gândești că te ignoră sau că e supărat. Dacă chiar ai nevoie să comunici cu persoana cât mai repede, mergi și caut-o personal.

Balanță
Perioada asta a vrea să o petreci acasă, în pat, nefăcând nimic, dar amintește-ți că cineva a lăsat la locul de muncă un proiect în așteptare. Ridică-te, zâmbește și ocupă-te de lucrurile prioritare, care îți asigură venitul, vei avea suficient timp să te și odihnești după ce termini ceea ce e cu adevărat important. Te-ai hotărât să faci ordine în buget. Nimic mai bun pentru tine! Astrele îți sunt favorabile în ceea ce privește o mai bună gestionare a banilor.

Scorpion
Aștepți un telefon care parcă nu mai apare, de la un fost partener sau de la un prieten vechi. Acest lucru te poate face să te simți nesigur și să te gândești la ce e mai rău, dar lucrurile nu stau chiar așa. Nu mai reacționa impulsiv la fiecare amănunt de acest gen și învață să ai mai multă răbdare. Lucrurile pe care le așteptăm răbdători vin la timpul lor sub cea mai frumoasă formă.

CITEȘTE ȘI: Legătura dintre semnul zodiacal și stilul alimentar. Alimentele potrivite fiecărei zodii

Cele mai CREATIVE zodii. Nativii acestora fac lucruri de-a dreptul extraordinare

Săgetător
Un coleg de muncă îți cere ajutorul într-o chestiune personală. Este posibil să se simtă singur și să aibă nevoie de sfatul tău. Nu-l refuza, ascultă-l și încearcă să-l ajuți cu un sfat. Nu se știe când se întoarce roata și vei avea nevoie, la rândul tău, de ajutor din partea lui. Munca este cuvântul de ordine pentru tine. Într-adevăr, ai foarte multe lucruri de făcut, dar cu putință organizare și ajutor din partea apropiaților/ colaboratorilor vei reuși.

Capricorn
Ești în așteptarea unui telefon important care are mare legătură cu viitorul tău. Fie că este vorba despre o sumă de bani sau câștigarea un proiect, ești nerăbdător să primești vestea. Nu dispera, nu ai niciun motiv să fii frustrat, veștile bune mereu întârzie, așa că așteaptă-te să primești vestea pe care ți-o dorești. Astrele țin cu tine în această zi!

Vărsător
Primești vești despre bani, ba chiar este posibil să primești un cec pe care-l așteptai de mult, pentru a face o achiziție importantă – fie o mașină, fie o locuință. Bucură-te de ceea ce primești și sărbătorește alături de cei dragi această reușită! Urmează curând și altele. Conform astrelor, serviciul pare să te supună la situații neplăcute. Tensiunile pot apărea din cauza unor probleme care nu au fost rezolvate în trecut.

Pești
Lipsa unui răspuns din partea partenerului de viață te poate duce cu gândul că ai făcut ceva greșit, însă nu e așa. Dă-i timp să ia cea mai bună decizie, uneori oamenii au nevoie să se gândească bine înainte de a da un răspuns. Nu insista, ci lasă-ți partenerul să aibă el inițiativa discuției pe care o aștepți atât de mult. Vei face și niște achiziții semnificative. Fie că este vorba de îmbrăcăminte, decor sau chiar mobilă, va fi o călătorie plăcută în lumea cumpărăturilor. Și ca experiența să fie și mai plăcută, îți poți invita și câțiva prieteni.

 

 

 

 

 

 

Comentarii: