HOROSCOP

HOROSCOP 14 august 2022

Berbec Treci printr-o criză financiară și trebuie să împarți responsabilitățile cu cei din familie ca să o poți depăși rapid. Nu ești în starea de spirit de a face concesii, ci mai degrabă menții conflictul cu foştii prieteni.

Taur
Sfaturile tale sunt bine-venite în contexte profesionale, folosește-te de împrejurări pentru a le transforma în acțiuni concrete! Faci lucrurile ca la carte pentru ca proiectele să se deruleze fără probleme, așa că nu-ți face reproșuri.

Gemeni
Ești predispus să cazi foarte ușor pradă ispitelor, așa că partenerul este cu ochii pe tine, ca nu cumva să calci strâmb. Te bucuri pe deplin de moment, nu îți lua angajament în planuri de lungă durată!

Rac
Nu vrei să fii prins în situațiile încurcate create de alții și te revolți în sinea ta. Știi că nu prea ai ce face, de aceea preferi să te retragi până se mai liniștesc apele. Primești o propunere de afaceri neobișnuită pe care o accepți cu entuziasm.

CITEȘTE ȘI: Ce TIP de inteligenţă ai, în funcţie de zodie în care te-ai născut

Leu
Ar trebui să-ți evaluezi emoțiile într-un mod mai detașat, ca și cum ai privi prin ochii altora. Sunt bune aceste emoții, dar doar dacă le folosești pentru a te ghida în deciziile tale. Nu te lăsa copleșit.

Fecioară
Ești prins în mijlocul unei dispute între colegi la locul de muncă. Potențialul de a spune lucruri pe care să le regreți e mare, așadar cântărește bine înainte să reacționezi pe moment!

Balanță
Amânarea deciziilor la infinit te poate costa o mărire de salariu sau chiar promovarea. Ascultă-ți instinctele, ai încredere în rezultatele tale de până acum și vei culege roadele în scurtă vreme.

Scorpion
Îți lipsește concentrarea, nu știi în ce direcție să apuci, ce pași să urmezi pentru a înainta din punct de vedere profesional. E doar ceva temporar, nu e cazul să interpretezi asta ca pe un blocaj.

CITEȘTE ȘI: GESTUL cu care îi frângi inima în funcţie de zodia lui

Săgetător
Reconectarea cu natura te va energiza cum nicio altă activitate nu o va face. Tinzi să-ți petreci majoritatea timpului liber în interior și deja efectele se resimt, chiar dacă tu spui că ți-e bine. În jurul tău au loc schimbări pe care nu le observi.

Capricorn
Ieși din limitele pe care ți le impui singur și extinde-ți orizontul de așteptări, ai putea fi surprins de ce-ai putea să descoperi. Legătura dintre ce e în mintea ta și realitate există, trebuie doar să acționezi.

Vărsător
Conversațiile vor fi intense, antrenante, iluminatoare și o adevărată plăcere pentru tine. Vei învăța o mulțime de lucruri din aceste dezbateri, care sunt terenul tău de explorare și acțiune.

Pești
Îți va fi greu să te concentrezi, dar îți vei reveni pe parcursul zilei. Vrei să ai soluția cea mai bună pentru fiecare problemă, ceea ce poate fi dificil. Fii atent să te documentezi suficient.

 

 

 

 

Comentarii: