HOROSCOP

HOROSCOP 14 Iunie 2022

Berbec Te înțelegi bine cu cei din jur, iar asta pentru că ai renunțat să mai judeci și îi accepți așa cum sunt. Mare atenție la sănătate, e bine să-ți dozezi efortul ca să nu ajungi forțat la cabinetul medicului.

Taur
Încearcă să lași lucrurile să meargă de la sine, să nu mai inițiezi discuții și să te concentrezi pe tine în perioada aceasta. E bine să dai dovadă de mai multă răbdare și toleranță în prima zi a săptămânii.

Gemeni
Începe-ți ziua așa cum știi mai bine, ca să îți găsești energia pentru întreaga zi. Te așteaptă multă treabă la serviciu și numai tu știi să le descurci. Spre seară, ai parte de o surpriză romantică din partea partenerului.

Rac
Deși e bine să cazi pradă sentimentelor și emoțiilor, ar trebui să fii mai calculat. Nu e chiar indicat să-ți pui sufletul pe tavă. Un telefon sau o veste de la o persoană pe care nu ai mai auzit-o de multă vreme te pune pe gânduri.

CITEȘTE ȘI: DE CE oamenii se simt INTIMIDAȚI în preajma ta, în funcție de zodie

Leu
Ocupă-te de acele probleme pe care le-ai tot amânat și acum a venit momentul să le rezolvi. Dacă ai vreun gând de vreo investiție sau dacă vrei să cheltuiești niște bani cu scopul de a câștiga ceva, nu este momentul acum. Mai așteaptă.

Fecioară
Fii cu ochii în patru ca să nu ai de tras mai târziu pentru niște greșeli. Nu te grăbi să tragi concluzii, e bine să analizezi totul pe îndelete. În ceea ce privește partea sentimentală, apare cineva în viața ta care îți poate da peste cap existența.

Balanță
Poți profita de niște zile libere și dispui și de banii necesari unei deplasări. Deocamdată însă ești nehotărât, nu știi nici unde și nici cu cine ai vrea să mergi în vacanță. Ce ar fi totuși dacă te-ai gândi să iei această pauză doar pentru sufletul tău?

Scorpion
Când vine vorba despre muncă, ar fi bine să lași lucrurile puțin mai moale, pentru că s-ar putea să îți pui propria sănătate în pericol. E drept că s-au obișnuit toți ca să rezolvi multe de una singură, dar n-ar strica să mai lași și pe alții să se descurce.

CITEȘTE ȘI: Cum se comportă bărbații îndrăgostiți, în funcție de zodie. Te iubește sau nu?

Săgetător
Simți nevoia să ai control asupra lucrurilor și nu suporți ideea ca totul să se întâmple după un alt plan decât al tău. Dar trebuie să te obișnuiești că nu ești chiar buricul pământului, planeta să învârtește și fără tine, și nu este deloc o dramă.

Capricorn
E un moment bun să joci la loto, pentru că norocul e de partea ta. Sau să dai curs unei colaborări. Măcar să discuți, ca să afli despre ce este vorba, care e ofertă. Nu știi de unde sare iepurele și orice venit în plus exact asta înseamnă, un plus.

Vărsător
Încearcă să faci azi o activitate care îți face plăcere. Oricum nu ai programul super încărcat, dacă tot nu îți ies combinațiile dorite, mai bine concentrează-te pe ceva relaxant.

Pești
Chiar dacă nu stai bine la capitolul comunicare, încearcă să fii calm și răbdător. Să asculți înainte să tragi concluziile, fără să repezi pe nimeni. Partenerul te susține în tot ceea ce ai de gând să faci, ești norocos din punctul ăsta de vedere.

 

 

 

 

 

 

 

 

Comentarii: