HOROSCOP

HOROSCOP 15 iulie 2021

52403531 - background of the horoscope concept.

Berbec În sfârșit, obțineți rezultatele dorite și așteptate pe planul profesional. Reușiți să vă relaxați puțin însă fiți cu ochii in patru, deoarece chiar un prieten vă poate pune bețe-n roate. Partenerul vă atrage atenția asupra dozării timpului dumneavoastră. Veți traversa o perioadă fructuoasă la locul de muncă, în sensul că suma primită lunar va fi proporțională cu munca.

Taur
Vă simțiți nevoit să intrați în unele discuții aprinse care țin strict de situația dumneavoastră financiară. Spre după-amiază, este nevoie să fiți mai atent, deoarece pot apărea probleme ușoare de sănătate. Sunteți în căutare de afecțiune, pentru că vă simțiți din ce în ce mai puțin sprijinit de către cei din jur. Aveți nevoie să vi se arate că sunteți apreciat.

Gemeni
Nu este o zi bună pentru plecări, deoarece există riscul unor complicații sau chiar accidente din cauza neatenției. Afacerile le puteți amâna pe mâine, pentru că nu aveți putere de convingere. Aveți multe sarcini pe ordinea de zi, dar veți reuși să le duceți pe toate la bun sfârșit. Sunteți concentrat și aveți energie pentru eventualele provocări.

Rac
De dimineață începeți să vă faceți planuri de plecare într-o excursie sau o călătorie scurtă ce va atrage nemulțumirea partenerului și se vor isca diverse certuri sau discuții. Înainte de a confirma, cereți sfatul și unei persoane apropiate. Sunteți foarte conștiincios când vine vorba de locul de muncă. Și în viața de familie sunteți foarte punctual cu tot ce aveți de făcut.

CITEȘTE ȘI: Cele mai CREATIVE zodii. Nativii acestora fac lucruri de-a dreptul extraordinare

Trăsătura FORTE a fiecărei zodii. Cum să te folosești de atuul tău?

Leu
În prima parte a zilei sunteți surprins de primirea unei sume de bani de la locul de muncă. Din cauza instabilității relației sentimentale, nu reușiți să vă concentrați și să duceți toate îndatoririle la un bun sfârșit. Aveți un tonus bun și mult chef de distracție, așa că puteți plănui câteva ieșiri cu prietenii.

Fecioara
Este o zi prielnică schimbărilor, cel puțin în ceea ce privește viața amoroasă. Vă veți întâlni cu prieteni vechi care vă vor trezi amintiri plăcute. Acordați atenție și partenerului de viață! Sunteți foarte focalizat pe ceea ce aveți de lucrat și vă place să respectați toate termenele care se impun. Responsabilitatea și seriozitatea vă definesc întru totul.

Balanța
Traversați o perioadă stabilă în viața dumneavoastră atât pe planul financiar, cât și social și sentimental. Vă simțiți înțeles și susținut și vă găsiți puterea de a trece peste orice obstacol care vă va apărea în cale. Aveți de luat câteva decizii importante alături de partenerul de viață. Poate fi vorba de o locuință nouă, de un automobil sau de o vacanță.

Scorpion
Primiți o propunere nouă cu privire la un loc de muncă pe care l-ați urmărit de mult timp. Chiar dacă sunteți mai mult decât atras de câștiguri, ar fi bine să cântăriți și ce este nevoie să faceți pentru a le obține. Cereți sfatul partenerului! Din punct de vedere financiar, vă bucurați de stabilitate. Ați făcut economii de-a lungul timpului și aveți o situație materială mulțumitoare.

CITEȘTE ȘI: Cel mai potrivit ANTRENAMENT, în functie de zodia în care te-ai născut

Care este ZIUA NOROCOASĂ a fiecărei zodii

Săgetător
Astăzi duceți la bun sfârșit tot ce ați început în ultimile zile. Veți primi un ajutor financiar din partea unui membru al familiei. Dacă vă gândiți să refuzați, fiți diplomat, pentru a nu isca certuri și discuții! Dacă ați traversat o perioadă mai tensionată, acum este momentul să vă relaxați. Luați-vă câteva zile libere pe care să le dedicați propriei persoane.

Capricorn
Sunt favorizate schimburile de locuințe. Sunteți susținut în acest demers de familie și prieteni, cu toate că vor fi și unii cârcotași. Este o zi în care vă recomandăm să vă ascultați intuiția. În relația cu partenerul de viață sunteți predispuși unor conflicte, dar nu de amploare, așa că luați-le ca atare.

Vărsător
Vă simțiți copleșit de numărul problemelor care s-au adunat in ultimul timp însă dacă le rezolvați pe cele prioritare, vă veți simți mai mult decât satisfăcut și împlinit. Nu este o zi bună pentru a face cheltuieli inutile. Aveți niște obiective înalte de atins și nimic nu vă poate împiedica.

Pești
Astăzi vă va reuși tot ce ține de casă și familie. Puteți primi o sumă importantă de bani care vă era mai mult decât necesară. Spre după-amiază puneți planurile cap la cap cu partenerul de viață. Vin niște vești bune care țin de o eventuală ofertă de angajare. Este posibil să fiți căutat pentru unele aptitudini pe care le dețineți, dar nu le puneți prea mult în valoare.

 

 

 

 

 

 

Comentarii: