HOROSCOP

HOROSCOP 17 martie 2020

Foto: Pinterest.com

Berbec

Uneori, a pune punct unei situaţii din care nu mai ai nimic bun de câştigat e cea mai mare dovadă de voinţă. Asta trebuie să faci şi azi, să-ţi iei inima în dinţi şi să spui adio acelei situaţii care ar fi trebuit să dispară mai demult din calea ta, dar tot te-ai ţinut cu dinţii de ea. Fii acum puternic, ferm, pregătit pentru marea ruptură, pentru că vei vedea că te vei simţi mult mai bine fără acel lucru, decât tot încercând să-l păstrezi în viaţa ta. Hai, spune stop şi apoi mergi mai departe complet debarasat de trecutul care nu te mai ajută. Priveşte spre ziua de mâine, ca şi cum ai fi nou născut!

Taur

Ar fi nevoie de o schimbare de atitudine în modul tău de a relaţiona cu copiii, pentru că nu eşti mulţumit de atmosfera de acasă. Îţi dai seama că au rămas unele lacune în educaţia lor, de aceea îţi iei angajamente solide pentru a recupera ceea ce ştii că nu le-ai oferit. Probabil trebuie să ceri şi tu mai mult de la ei, probabil ai fost prea indulgent şi le-ai trecut multe cu vederea, sau exact invers, prea dur şi vezi că i-ai îndepărtat de tine. Fii un părinte sau un educator obiectiv şi discută cu cei mici cu prietenie şi cu optimism. Pune-te un pic în pielea lor şi gândeşte-te dacă ţi-ar plăcea modul în care te comporţi tu faţă de ei.

Gemeni

Deşi pe moment ai fi tentat să spui că nu-ţi convine ceea ce ai obţinut dintr-un demers la care ţi-ai adus contribuţia, nu-ţi pierde nici speranţa, nici încrederea. Lucrurile bune nu apar din prima, ci uneori mai ai impresia că rătăceşti pe căi nepotrivite, dar după o vreme vor începe să se clarifice orizonturile şi vei descoperi şi partea bună a situaţiei de faţă. Nu abandona ce ai pornit dacă deocamdată nu apar perspectivele visate, ci mergi mai departe. Nici n-ai idee ce bine se vor rezolva toate, dar nu acum, când încă mai cauţi o cale. Important e că pe parcursul eforturilor tale apar suficiente semnale bune care îţi oferă ţie garanţia că la final te aşteaptă ceea ce visezi.

Rac

Te bucuri din plin de această zi şi ai tendinţa de a extinde starea de bine şi de bucurie pe toate planurile cu care te confrunţi. Cât timp menţii această atitudine optimistă, luminoasă, strălucitoare, toate par mult mai uşoare. Zâmbeşte orice ar fi, păstrează-ţi tonusul acesta vesel şi pozitiv, chiar dacă te ocupi de lucruri mărunte, pentru că succesele acestei zile depind în totalitate de capacitatea ta de a te menţine optimist clipă de clipă. Nu te abate de la starea de bine şi vei vedea ce bine se aşează toate!

Citeşte şi: Trăsătura FORTE a fiecărei zodii. Cum să te folosești de atuul tău?

Leu

Când ai un drum mai aparte decât restul lumii, nu te aştepta ca lumea să te înţeleagă din prima sau să te urmeze atunci când îi inviţi să ţi se alăture. E nevoie de timp pentru ca lumea să înţeleagă viziunea ta diferită, dar nu trebuie să renunţi, tu mergi pe calea ta, fii un exemplu demn de urmat şi ai să vezi că într-o zi, privind în urma ta, deja ai să descoperi câţiva discipoli. Acum eşti încă pe parcursul acestei demers de a te face auzit, înţeles, acceptat. Tu crezi în drumul tău, şi asta contează pentru că dacă şi tu ai începe să te îndoieşti, ai abandona repede această cale. Ai răbdare, într-o zi vor gândi şi alţii ca tine!

Fecioara

Viaţa de familie este punctul tău principal de atracţie. Dacă ai deja copii, te apleci asupra lor şi îţi faci tot felul de planuri cu priire la creşterea lor, la educaţia lor, încât aproape că ajungi cu planurile până la ce facultate ai dori tu să facă! Dacă nu ai copii, încă, visezi deja la clipa când vei deveni părinte şi chemi cu gândul acest plan ca şi cum nici nu mai e mult până la materializarea lui, crezând în realizarea acestui vis cu tărie. Poate deja discuţi cu partenerul tău despre această posibilitate sau, ca printr-o minune, chiar se întâmplă deja ceva în acest sens! E o plăcere să te ocupi de cei mici şi te bucuri de fiecare clipă în compania lor, de parcă ei sunt sursa ta de energie pozitivă.

Balanța

Viaţa de familie este punctul tău principal de atracţie. Dacă ai deja copii, te apleci asupra lor şi îţi faci tot felul de planuri cu priire la creşterea lor, la educaţia lor, încât aproape că ajungi cu planurile până la ce facultate ai dori tu să facă! Dacă nu ai copii, încă, visezi deja la clipa când vei deveni părinte şi chemi cu gândul acest plan ca şi cum nici nu mai e mult până la materializarea lui, crezând în realizarea acestui vis cu tărie. Poate deja discuţi cu partenerul tău despre această posibilitate sau, ca printr-o minune, chiar se întâmplă deja ceva în acest sens! E o plăcere să te ocupi de cei mici şi te bucuri de fiecare clipă în compania lor, de parcă ei sunt sursa ta de energie pozitivă.

Scorpion

Nu e recomandabil azi să lucrezi pe cont propriu, pentru că ai ajuns într-un punct în care contează enorm cooperarea, lucrul în echipă, comunicarea permanentă cu tovarăşii tăi. Fiecare are ceva de spus sau un rol de jucat în acest proiect, ca atare nu e momentul cel mai potrivit pentru a-ţi recăpăta independenţa sau pentru a face opinie separată. Pune-ţi şi tu în joc energiile şi cunoştinţele pentru acest scop comun, din care în final, are toată lumea de câştigat. Vei fi susţinut, ajutat, completat perfect de oameni care au interese similare, deci daţi-vă mâna pentru acel ţel pe care îl visează toată lumea.

Citeşte şi: Care este ZIUA NOROCOASĂ a fiecărei zodii

Săgetător

Familia este locul celor mai frumoase evenimente, de aceea e o plăcere să stai acasă la final de saptamana, pentru că ştii că acolo cei dragi te vor răsfăţa cu atenţie, cu gesturi de afecţiune, cu sprijin necondiţionat. Poţi fi actor principal al unui moment impresionant, de o sensibilitate aparte, care poate stoarce şi câteva lacrimi, deci te poţi aştepta la veşti dintre cele mai speciale care vizează familia ta: o viitoare căsătorie, mutarea în casă nouă, o declaraţie de dragoste unică, naşterea unui copil sau orice alt moment cu iz de unicat care vă uneşte pe toţi laolaltă pentru a vă bucura la intensitate maximă.

Capricorn

Eşti într-un punct de răscruce când oscilezi între ceva din trecut şi ceva din viitor şi nu ştii ce să alegi. Momentul e ideal pentru a sta să cântăreşti situaţia cu recunoscutul tău talent de a compara ce ai pus pe cele două talere ale propriei balanţe, iar decizia la care ajungi va fi cea mai înţeleaptă. Trecutul e bine să rămână acolo la locul lui, să nu-l mai scoţi la iveală, pentru că ţi-ai învăţat lecţiile din acele vremuri. Acum e momentul să priveşti spre cel care vei fi mâine şi să începi să mai pui câte o cărămidă la construcţia ta personală. Ce a fost a fost, gata, s-a dus, închide capitolul de  şi concentrează-te numai asupra celui care vrei să fii! Te-ai schimbat, acum eşti altul!

Vărsător

Te bucuri de sprijin din partea unor persoane care joacă un rol important în planurile tale. Altfel lucrezi când ştii că ai pe cine te baza la nevoie, pentru că ai alături de tine persoane care chiar deţin cheia la problemele care te frământă. Nu sunt simple promisiuni în van, nici iluzia că te vor ajuta la o adică, ci ei sunt acolo concret, cu tot felul de soluţii la dispoziţie, pentru a te ajuta să rezolvi ce ţi-ai propus. Indiferent sub ce formă vine ajutorul acestora, te simţi mult mai bine când ştii că nu eşti singur în lupta ta pentru atingerea unui scop, şi îţi arăţi recunoştinţa şi mulţumirea faţă de ceea ce pot face ei pentru tine. Şi tu ai făcut ceva similar cu alte ocazii!

Pești

Simţi nevoia să spui şi altora care sunt visele tale cele mai mari din acest moment şi e o plăcere să descoperi că au şi alţii scopuri similare. Din schimbul de idei şi de opinii se poate naşte o strategie comună care vă poate duce mai repede spre împlinirea acelui vis.  Dacă v-aţi putea uni forţele pentru a clădi împreună acelaşi proiect, ar fi ideal, deci vorbeşte cu cei care gândesc ca tine şi vor acelaşi lucru, să vedeţi cum puteţi coopera. Şi tu ai multe lucruri interesante să le transmiţi, şi ei au informaţii care te pot ajuta pe tine, deci discută permanent despre planurile comune, pentru că veţi pune la un loc un arsenal perfect de idei, informaţii, cunoştinţe ce vă pot susţine în planul vostru cel mare!

sursa: acvaria.com

Comentarii: