HOROSCOP

HOROSCOP 18 martie 2021

Berbec

Discuțiile cu prietenii apropiați ar putea să vă aducă idei pentru proiecte creative de orice fel, dragi Berbeci. Deși proiectele în sine se pot concentra pe scriere, muzică, dramă, grafică sau predare, brainstorming-ul de astăzi vă va aduce mai multă concentrare pentru afacerea voastră. Cu toate acestea, ați putea să vă îndepărtați simțindu-vă inspirat și motivat. Notați-vă ideile.

Taur

Problemele legate de bani ar putea avea nevoie de atenția voastră, dragi Tauri. Preocupările legate de casă sunt în mintea ta. Este posibil să trebuiască să lucrați la conturile comune sau să le echilibrați cu afaceri la domiciliu. Puteți acorda mai mult timp decât este necesar. Nu vă asumați tot ce este mai rău! Toate ar trebui să fie în principiu bune, așa că probabil ați putea să vă echilibrați conturile și să continuați. Aveți și alte lucruri de făcut, spun astrele!

Gemeni

Gândul profund care vă ocupă timpul astăzi ar putea duce la niște conversații fascinante cu un prieten apropiat sau cu partener, dragi Gemeni. O mulțime de motive și informații utile ar putea fi discutate și ar putea duce la noi proiecte, implicând probabil scrierea sau predarea. Veți dori să cercetați orice posibilitate înainte de a vă face planuri definite, așa că ocupați-vă de asta. Nu vreți să renunțați la o oportunitate profitabilă.

CITEȘTE ȘI: Scandalurile din folclor nu sunt… folclor! Două mari cântărețe nu se suportă

Adio, dar rămân cu tine! Ilie Năstase îi lasă cadourile, Ioana divorțează, dar mai iese cu el

Rac

Azi, imaginaţia ta este posibil să zburde, bazându-se pe imagini şi evenimente din trecut de care poate ai uitat. S-ar putea să te gândeşti la potenţialul comercial al gândurilor tale. O converaţie cu un prieten care cunoaşte acest subiect s-ar putea dovedi edificatoare. Scrieţi-vă ideile şi aflaţi cât de multe puteţi despre opţiunile variate pe care le aveţi, în următoarele zile. S-ar putea să aveţi surprize!

Leu

Un prieten ar putea înainta nişte idei despre încorporarea artei într-o companie de afaceri. Ar putea rezulta o mulţime de discuţii, deşi este puţin probabil să fie luată o decizie finală acum. Mai multe idei ar trebui să apară în următoarele zile. Câteva cercetări intense din partea ta ar trebui să ofere o perspectivă despre viabilitatea proiectului.

Fecioară

Imaginaţia şi datele cunoscute, cu siguranţă, vor accelera un proiect azi. Discuţiile, poate legate de bani, te stimulează pe tine şi pe colaboratorii tăi să abordaţi noi proiecte inovative care s-ar putea dovedi benefice pentru toată lumea. Nu îţi lăsa inspiraţia să se oprească aici. Lasă ideile şi viziunile să te ducă spre noi întreprinderi şi orizonturi. Profită de ele în toate modurile posibile.

CITEȘTE ȘI: Fructul care îți schimbă complet starea de spirit și te ajută să slăbești – E plin de vitamine şi minerale esenţiale

Cele mai bune medicamente naturale împotriva îmbătrânirii cerebrale: Ajută la buna funcționare a creierului și nu au efecte secundare

Balanță

Se anunță o zi interesantă pentru nativii din zodia Balanță, presărată cu gesturi a căror semnificație ar putea fi deslușită abia spre seara și doar cu ajutorul unor prieteni. O atenție sporită pentru momentul nu te va ajuta prea mult, pentru că nuanțele sunt foarte fine și se ascund în cuvinte aparent banale. Ascultă-ți instinctul când ai o clipă de liniște, îți va spune unde se ascund lucrurile importante pentru tine și încotro trebuie să o iei pe plan sentimental.

Scorpion

Scorpionii traversează o perioadă benefică în plan emoțional, iar asta i-ar putea ajuta să rezolve probleme din trecut ce păreau a nu avea soluție. Bate fierul cât e cald, chiar dacă pentru asta vei renunța la confortul personal și la liniștea pe care și-o dorești atât de mult. Este ca un tratament amar într-o zi de sărbătoare, însă îți vei mulțumi pe viitor.

Săgetător

Săgetătorii au dileme în dragoste, ca de obicei, însă acum e mai important ca niciodată să găsească o soluție rapid și fără regrete, pentru că de asta ar putea depinde fericirea lor pe termen lung. E bine și singur, dar cu persoana potrivită alături totul capătă un alt sens. Nu te lăsa prins în zeci de scenarii ce probabil nu vor deveni vreodată realitate. Ascultă-ți instincul și întreabă-te ce vrei cu adevărat. Și pe cine. Și apoi acționează.

CITEȘTE ȘI: Medicamentul, care se găsește în orice casă, eficient în lupta cu COVID-19: Are efecte antiinflamatorii, antivirale și anticoagulante

Nu te juca cu colesterolul! Băuturile bogate în anumiți compuși care reduc nivelul colesterolului

Capricorn

Joi, nativii zodiei Capricorn parcă nu se mai înţeleg cu nimeni. Ai foarte multe griji pe cap şi nu mai ştii cum să te relaxezi. Sfatul astrelor pentru tine este să încerci să eviţi, în această perioadă, să iei deciziile care duc la schimbări majore. S-ar putea să nu fie dintre cele mai inspirate. Trebuie să te concentrezi, astăzi ai şansa să mai rezolvi din proiectele pe care le-ai tot amânat. Ai spor în tot ceea ce faci, ai intuiţie, imaginaţie şi multă inspiraţie.

Vărsător

Vărsătorilor li se recomandă să se odihnească şi să-şi menajezi sănătatea. Ai muncit foarte mult în ultima perioadă, uneori chiar până la epuizare, şi dai semne de oboseală. Astrele îți recomandă relaxare, mult somn și stres zero. Doar așa te vei pune pe picioare. În plan personal, dacă nu eşti implicat într-o relaţie, ai toate şansele să îţi întâlneşti jumătatea. Fii curajos şi fă primul pas. Poate fi persoana pe care ai aşteptat-o de atâta vreme.

Pești

Joi, pentru nativii zodiei Peşti, sunt gata să cucerească lumea! Iar astrele îţi sunt favorabile şi îţi deschid toate porţile şi uşile. Tu doar trebuie să fii gata să-ţi demonstrezi calităţile şi competenţa, pentru că steaua ta norocoasă o să facă restul. Este o zi favorabilă mai ales pe planul profesiei. În plan personal, poţi să începi o nouă poveste de dragoste, sau să reaprinzi iubirea din relaţia ta. Dacă eşti singur, răspunde la telefon, s-ar putea să te caute marea dragoste.

Comentarii: