HOROSCOP

HOROSCOP 19 aprilie 2021

Foto: Pinterest.com

Berbec Ai ajuns la concluzia că ai o viață sedentară, iar asta te va aduce în fața unei decizii pe care ai tot amânat-o de la început. Vei găsi timp în programul tău pentru mersul la sală. Sau, poate, la box. Felicitări pentru decizie și curaj! Să te țină obiceiul acesta sănătos și să-ți redea încrederea în sine!

Taur
Azi vrei ceva cu totul ieșit din comun. Un salt cu parașuta te-ar încânta suficient de tare încât să și pui această idee în aplicare. Toți ai tăi consideră că e cea mai nebunească idee, dar ți-a intrat în cap și vrei să fii la înălțime, să simți viața și altfel… de sus. Adrenalina și emoțiile te vor face să te simți puțin ciudat, dar toată pregătirea pentru „saltul în gol” te mai încurajează.

Gemeni
Tu ești atât de fricos, încât orice e nou te face să tremuri, dar astăzi e vorba doar de tine, de ceea ce te face să te simți bine. Alegi fără să stai pe gânduri relaxarea în natură, alături de o carte bună și o bunătate de prăjitură. E modul perfect prin care poți să pui gândurile pe pauză și să te bucuri de prezent. Vei devora povestea fără să răsufli.

Rac
Ce nu ai experimentat până acum? E timpul să te gândești să mai tai ceva de pe lista ta cu „Lucruri de făcut pentru o viață fericită”. Orice ai alege te va distra la maximum. Ești genul care încearcă până reușește, până o face foarte bine, iar emoțiile vor dispărea cu totul. O parte dintre prieteni sunt lângă tine… de pe margine, dar mai sunt curajoși care vor să trăiască intens fiecare zi din viața lor.

CITEȘTE ȘI: Genialele zodiacului! Cele trei zodii de femei cu o inteligenţă sclipitoare

Care sunt cele mai PUTERNICE zodii

Leu
Ești făcut pentru aventură și distracție care să te scoată din zona de confort, așa că așa vrei, asta vei găsi. Curajul tău, dar și sentimentul că ai depăși încă o barieră a mentalului, că ai mai trecut peste un „nu pot” te vor împlini și îți vor da o stare foarte bună pentru noi și noi provocări.

Fecioară
Ți-ai promis acum ceva vreme că dorința ta cea veche se va împlini. Acum este momentul oportun pentru ca tot ce-ți dorești să devină realitate, în sfârșit. Ai tot lăsat în urmă ceea ce te face fericită, din varii motive: lipsă de timp, lipsă de bani, apoi mai că voiai să renunți de tot. Nicio dorință nu merită să rămână la stadiul de „va fi cândva”. Tu ai avut foarte multă răbdare și încredere, iar acum șansele de împlinire sunt totale.

Balanță
O invitație vine numai bine să te scoată din amorțeală, e ocazia perfectă să te relaxezi, să stai departe de griji și probleme. Soluțiile vor apărea, doar dacă îi dai voie timpului să intervină și să rezolve el tot ce oricum nu stă în puterea ta să schimbi. Bucură-te de atmosfera degajată, de energia persoanelor din jur, de activitățile pe care le veți face împreună. Oricum, restul este altă poveste pe care urmează să o trăiești. Prezentul e cel mai important.

Scorpion
Chiar vrei să te odihnești și să petreci o zi fără să faci nimic, doar să stai în pat, să te uiți la televizor și cam atât. Îți prinde bine o astfel de zi, pentru că va urma o perioadă intensă, foarte agitată și trebuie să te odihnești bine pentru a putea face față. Să ai o zi minunată!

CITEȘTE ȘI: Zodiile care au cel mai frumos CARACTER

Zodiile de care trebuie ”SĂ FUGI”

Săgetător
Vrei să te plimbi prin natură, așa că o ieșire la pădure va fi perfectă sau poate că o raită pe două roți te va încânta și mai mult, căci adori să simți vântul prin păr și pământul cu tălpile goale. Orice ar fi va fi revitalizant, va fi o minune pentru psihicul tău. Alegerea perfectă va fi să ieși din casă.

Capricorn
Relaxarea pentru tine înseamnă să te afli undeva departe. Și, cum nu poți să pleci pe Lună, dai o fugă la vecinii tăi. Nu va fi doar așa, o ieșire banală, ci o competiție, un concurs. Nu stai departe de provocări nici când e vorba de odihnă. Vei avea ocazia să cunoști oameni noi și să legi prietenii ce nu vor ține cont de granițe sau distanță.

Vărsător
Ai chef de ceva liniștitor, iar asta te face să cauți cluburi noi. Ceva dans, o băutură rece și oamenii dragi aproape reprezintă tot ce ai nevoie pentru a te simți mai bine, relaxat, odihnit, ca nou. O noapte de pomină se va lăsa cu ceva schimbări și planuri frumoase.

Pești
O seara la karaoke, una în care să râzi de tine însuți și cu alții este exact ceea ce îți trebuie. Ai trecut prin multe schimbări, sufletul tău are nevoie de o pauză de la tot, ca să te poți vindeca. Oricum, nu ești singură, ești înconjurată de prietene care îți tot spun că nu ai pierdut nimic, doar ai câștigat libertatea de fi fericită.

 

 

 

Comentarii: