LIFESTYLE

Zăvoranca a câștigat o bătălie cu Pestrițu, dar urmează alt război! Prima mișcare a influenceriței

Finalul anului trecut o prindea pe Oana Zăvoranu în postura de reclamată în 5 procese pe care i le-au intentat Adelina Pestrițu, Oana Roman, Alina Ceușan, Anda Adam și Cristina Ich.

Adică influencerele pe care Zăvoranca nu le scoate din ”mocangiste” și cărora le-a dedicat emisiuni pe canalul ei de Youtube.

Dintre toate, doar nora lui Pițurcă a avut sorți de izbândă în instanță, celelalte au pierdut în fața Oanei, care și-a continuat cruciada împotriva lor.

Adelina Pestrițu, ca de altfel și celelalte, au făcut apel, însă nici acolo nu a avut șansă, judecătorii dând câștig de cauză tot Oana Zăvoranu.

Argumentele sale, cât și cererea au fost respinse, iar în decizia judecătorilor Oana nu este obligată la plata niciunei daune în favoarea reclamantei, scrie Cancan.ro.

CITEȘTE ȘI: ATENȚIE la ce publici pe Facebook! Cuvintele care dezvăluie dacă suferi de depresie

Au început procesele pe fond

Toate cele cinci influencere au reclamat în instanță că Zăvoranca le-a calomniat și le-a produs grave prejudicii de imagine și nu numai.

Și, de exemplu, în dosarul Adelinei, din probele administrate, judecătorii au stabilit că: ”rezultă că pârâta i-a atribuit reclamantei porecla «Pinocchio»”. Dar tot nu i-au dat dreptate.

“Chiar dacă limbajul folosit de apelantă a fost vulgar și ofensator, acesta conține în cea mai mare parte judecăți de valoare, iar scopul principal al postărilor acesteia a fost mai degrabă acela de a atrage atenția publicului asupra serviciilor și produselor de calitate reprobabilă promovate de apelantă ca și influencer”, au scris magistrații în motivarea deciziei lor, respingând apelul ca nefondat.

Adelina nu renunță, iar următoarea mișcare a venit imediat. Pe 16 aprilie, vedeta a intentat un nou proces, pe fond. Puțin mai târziu decât Oana Roman, al cărei proces cu Oana Zăvoranu a început deja, însă prima înfățișare s-a lăsat cu o amânare.

 

Comentarii: