HOROSCOP

HOROSCOP 19 Decembrie 2021

Berbec Ești preocupat tot mai mult de produsele naturiste și consideri că toți membrii familiei ar trebui să fie, din moment ce acestea aduc atâtea beneficii. Te axezi foarte mult pe armonia din familie și lași de la tine pentru a menține starea de pace care planează asupra casei tale. Persoana iubită nu are ce să îți reproșeze. Cu banii stai foarte bine. O datorie se întoarce la tine, deși uitaseși de ea.

Taur
Ești binedispus în prima parte a zilei, deși nu ai neapărat un motiv de bucurie. Ți-ai propus să fii mai optimist cu fiecare zi care vine și se pare că reușești. Prietenii au observat și ei schimbarea în bine. Este posibil să fii chemat de către superiorul tău la o discuție particulară. Poate fi vorba chiar despre o mărire de salariu. Totul este posibil dacă ai încredere în tine însuți.

Gemeni
Te simți puțin descumpănit de cele mai recente vești pe care le-ai aflat în legătură cu locul tău de muncă. Dar nu este cazul să disperi. Ține minte că atunci când o ușă se închide, alta se deschide. Cel mai sigur îți vei găsi locul potrivit în cel mai scurt timp. Beneficiezi de atenția și suportul persoanei iubite, iar asta contează foarte mult pentru tine. Sănătatea este bună, dar puțin mai mult sport nu strică nimănui.

Rac
Totul merge bine la serviciu. Colegii se poartă foarte frumos cu tine și îți fac mereu complimente. Mergi cu drag în acel loc. S-ar putea să apară unele probleme de sănătate pe care ar fi bine să le depistezi la timp, mergând la un consult de rutină. În ultimul timp, te-a deranjat foarte tare capul și este posibil să fie mai mult decât o migrenă. Cel mai bine ar fi să îți iei o zi liberă și să vezi despre ce este vorba.

CITEȘTE ȘI: Cum își ruinează PROPRIA VIAȚĂ fiecare zodie

Cum SE COMPORTĂ fiecare zodie atunci când iubește. Tehnicile şi stratagemele folosite

Leu
Familia te susține în tot ceea ce faci, iar asta îți dă putere să duci la bun sfârșit toate sarcinile pe care le ai, indiferent de gradul lor de dificultate. Vei face o călătorie de afaceri și vei avea posibilitatea să îți iei și membrii familiei cu tine. O scurtă vacanță nu strică niciodată pentru ei. Ești foarte atent la felul în care se comportă cei din jur cu tine și asculți și ce au de spus când tu nu ești în încăpere.

Fecioară
Începi să îți faci griji că nu găsești persoana iubită. A trecut ceva timp de la ultima întâlnire și nimeni nu pare că este pe placul tău. Lasă spiritul critic deoparte și gândește-te că nici tu nu ești perfect. Vei vedea că va ieși soarele și pe strada iubirii. Vei merge la doctor pentru a-ți lua rezultatele unui consult pe care l-ai făcut recent, iar veștile te vor bucura. Îți făcuseși griji degeaba.

Balanță
A venit timpul să mai ieși din casă. Lasă toate problemele să aștepte și fă-ți curaj și invită acea persoană la o cafea. Problemele te vor aștepta oricum pe covorul din fața ușii. Cine spune că trebuie să aștepți să fii invitat? Ia-ți inima în dinți și fă tu primul pas! Vorbești mult cu mama ta la telefon astăzi. Îți dai seama că ai cam ignorat-o în ultimul timp, dar îți faci timp și pentru ea.

Scorpion
Munca grea pe care ai depus-o în ultimul timp își spune cuvântul asupra rezistenței corpului tău. Te simți epuizat fizic și psihic și, deși nu vrei să recunoști, ai nevoie de o pauză binemeritată. Ia-ți o carte și retrage-te într-un ungher răcoros pentru puțin timp. Prepară-ți ceva sănătos și încearcă să te relaxezi. Primești un apel de la un prieten care vine în vizită în oraș. Te preocupă modul în care arăți și simți nevoia unei schimbări.

CITEȘTE ȘI: Trăsătura FORTE a fiecărei zodii. Cum să te folosești de atuul tău?

Care este ZIUA NOROCOASĂ a fiecărei zodii

Săgetător
Te întâlnești cu o veche prietenă din liceu pe care nu ai mai văzut-o de mult. Pierzi noțiunea timpului cât timp stați și depănați amintiri. Un proiect pe care îl ai de terminat pentru birou te așteaptă nerăbdător. Ceri ajutorul unui coleg pentru a finaliza la timp. Niciodată nu ți-au plăcut termele-limită.

Capricorn
Primești o veste bună care te duce pe culmile fericirii. Tocmai ai motiv pentru petrecerea pe care voiai să o dai de mult. Îți inviți toți prietenii, vecinii și colegii de birou și petreceți până în zori. Este posibil să apară unele probleme de sănătate care îți vor da unele planuri viitoare peste cap. Ocupă-te mai mult de tine și gândește-te mai mult la sănătatea ta.

Vărsător
Ți s-a făcut o ofertă pentru afacerea ta, un posibil parteneriat care te va ajuta să o duci pe culmile succesului. Acordă timp luării unei decizii și, eventual, consultă-te și cu cineva care se ocupă cu astfel de probleme. O a doua părere nu strică niciodată. Membrii familiei se simt neglijați din cauza timpului pe care îl petreci plecat de acasă. Găsește-ți timp pentru a petrece cu aceștia.

Pești
Este posibil să închei un conflict care arde mocnit de prea mult timp între tine și o cunoștință. Nici nu mai știi care este motivul pentru care v-ați certat, dar știi că ai jurat că nu mai vorbești cu persoana respectivă. Îngroapă securea războiului și încearcă să privești și din perspectiva celuilalt!

 

 

 

 

 

Comentarii: