LIFESTYLE

Regina Elisabeta a anulat prânzul tradițional de Crăciun cu rudele! Motivul din spatele deciziei

instagram

Nici măcar nu poate fi vorba despre o surpriză, pentru că și anul trecut, suverana a renunțat la masa de Crăciun cu familia. Hotărârea este legată în primul rând de faptul că vine că miercuri Anglia a raportat cel mai mare număr de infectări COVID-19 de la începerea pandemiei.

Regina Elisabeta nu a vrut să-și expună rudele și nici să contribuie în vreun fel la răspândirea virusului şi să le pună astfel viața în pericol celor care ar fi trebuit să pregătească evenimentul.

CITEȘTE ȘI: Regina Elisabeta a II-a, proprietară a unui restaurant McDonald’s

Primul Crăciun fără prințul consort

Revista Hello! invocă surse regale că deși au fost și persoane care n-au primit bine vestea că acest prânz a fost anulat, toată lumea este convinsă că măsură luată se impunea, din cauza condițiilor dictate de pandemie.

Evenimentul care se ţine de obicei la Buckingham Palace va avea loc săptămâna viitoare la Castelul Windsor. Ducii de Cambridge au mai participat şi în trecut la pregătirea prânzului, împreună cu copiii.

Mai există însă și un alt motiv pentru care acest Crăciun nu este cel mai fericit pentru familia regală a Marii Britanii. Prințul Philip, consortul Elisabetei, a murit anul acesta în aprilie.

Planurile sunt ca masa de Crăciun să se ţină ca de obicei la Sandringham, dar Palatul trebuie să confirme întotdeauna, mai scrie Hello!.

 

 

 

 

 

 

Comentarii: