HOROSCOP

HOROSCOP 19 noiembrie 2023

Foto: Pinterest.com

HOROSCOP 19 noiembrie 2023

Berbec

Necazurile financiare pot lua sfârșit în zilele în care Marte îl întâlnește pe Neptun. Marte îți stăpânește semnul. Când este în zodia Scorpionului, îți oferă un plus de noroc în bani, împrumuturi, chestiuni de moștenire sau câștiguri financiare de la un soț, partener de afaceri sau prieten.

Taur

„Mai mult decât prieteni” pot fi sentimentele pe care le simți atunci când Soarele este în sectorul tău de parteneriat în armonie cu Neptun. Neptun creează o iluzie de fantezie și mister care aprinde dorința de a explora sensul sentimentelor tale.

Deși acest tranzit poate fi romantic, se poate transforma și într-un parteneriat de afaceri cu o persoană pe care o percepi la fel de implicată ca și tine.

Gemeni

Sfârșiturile duc la începuturi frumoase. Când Luna tranzitează sectorul tău de secrete, este timpul să-ți explorezi toate temerile legate de încheierea a ceva care s-a terminat deja, astfel încât să poți începe ceva nou, la care visai de foarte mult timp.

CITEȘTE ȘI: Cum să adormi rapid: Frecarea urechii și alte câteva moduri simple

Rac

Fierbinte și condimentată, ziua este făcută pentru toate lucrurile tentante. Luna se armonizează astăzi cu Marte în Scorpion. Luna îți dă curajul să inițiezi o întâlnire cu o persoană care ți-a stârnit interesul, mai ales dacă preferi să nu inițiezi tu, ci să ți se ceară să ieși.

HOROSCOP 19 noiembrie 2023

Leu

E totul bine când ai mai multă grijă de tine, iar astăzi este o zi făcută pentru răsfăț. Luna în Capricorn va tranzita prin sectorul tău de sănătate și bunăstare. Dacă ai lăsat-o mai încet cu rutina de sport sau ai mâncat lucruri mai puțin sănătoase, reia totul de unde ai rămas.

Fecioară

Ar trebui să duci mai departe sau să arunci subiectul în trecut? Este posibil ca un argument să nu merite exprimat pentru că se poate pierde ușor în tensiunea momentului. Luptele sunt doar ocazii pentru a vedea dacă relația ta este blocată și are nevoie de ajutor. Ele te pot ajuta să știi ce prețuiești cel mai mult.

CITEȘTE ȘI: Grapefruit şi varză de Bruxelles: beneficiile gustului amar din alimente

Balanță

Investiția în tine înseamnă o decizie financiară înțeleaptă. Când cheltui bani pe lucruri care pot fi costisitoare, terapie, coaching sau un antrenor de fitness, toate acestea îți reamintesc să te prețuiești. Este posibil să nu fie ușor să îți ajustezi bugetul lunar pentru a face loc acestor lucruri. Cu toate acestea, fiecare carte pe care o citești se integrează în viața ta pentru a te ajuta să te dezvolți.

Scorpion

Ai nevoie de cineva cu care să vorbești și de o persoană în care poți avea încredere. Când intri într-o anumită mentalitate și simți că nimeni nu are timp să asculte sau toți sunt prea ocupați pentru a le păsa, soarta intervine și îți dovedește că te înșeli. În timpul tranzitului Lună trigon Uranus, ai putea primi un apel telefonic de la persoana perfectă căreia îi pasă și are timp să discute.

HOROSCOP 19 noiembrie 2023

Săgetător

Știi ce vrei să experimentezi într-o viață frumoasă și liniștită acasă. Totuși, chiar acum, s-ar putea să trăiești în orice altceva decât în liniște. Tranzitul Neptun al sextilului Lunii este ca un vortex spre cele mai profunde dorințe ale tale. Îți permite să îți imaginezi clar cum ar putea fi lumea ta dacă ai trăi în ea chiar acum.

CITEȘTE ȘI: Ce simte o persoană care este pe moarte

Capricorn

Mulți oameni și-ar dori să fie prietenii tăi. Astăzi nu este o zi în care să te mulțumești cu o companie care doar îți umple timpul. Există un timp și un loc pentru distracție și jocuri, doar că nu atunci când Luna este în zodia ta. Luna din zodia ta te împinge către activități de dezvoltare personală, potrivit catine.ro.

Vărsător

Știi când este timpul să părăsești un loc de muncă sau să tai legăturile cu un coleg toxic care te împiedică să faci treaba pe care știi că o poți face. Tranzitul lunar sextil pe Marte este o energie încurajatoare. Îți oferă o perspectivă pentru a te concentra asupra lucrurilor esențiale din viață.

Pești

Cu cât știi mai multe, cu atât devii mai puternică, iar când Soarele este în Scorpion, înveți explorând lumea și încercând lucruri noi. Acesta este un moment excelent pentru a renunța la vechile moduri de a face lucrurile și a ieși din zona ta de confort. S-ar putea să realizezi ceva special despre tine doar după ce te-ai expus la noi moduri de a gândi și de a face lucrurile.

Comentarii: