HOROSCOP

Horoscop 2017: situații inedite, transformări interioare, prietenii adevărate și afaceri înfloritoare

Anul 2017 este un an extrem de agitat pentru Tauri, care trebuie să facă față provocărilor prilejuite de situații imprevizibile, un an al transformărilor interioare pentru nativii din Gemeni, un an înfloritor din punct de vedere financiar pentru cei din zodia Leu și un an al adevărului pentru nativii născuți în Vărsător, în sensul în care evenimentele desfășurate pe parcursul întregului an le devoaleză acestora adevărații prietenii, dar și dușmanii.

BERBEC
Pentru nativi din Berbec se anticipează voinţă şi perseverenţă în împlinirea obiectivelor propuse, dar şi necesitatea de a nu fi prea impulsiv, lipsit de diplomaţie, tact în promovarea intereselor, oportunităţi legate de studii şi călătorii, care nu trebuie să fie totuşi scăpate de sub control, şansa de a-și întări legăturile parteneriale din toate planurile existenţei, o viaţă sentimentală în general fericită, însă presărată cu câteva capcane, noroc în activităţile financiare, şi dezideratul de a fi cât mai responsabil în sfera profesională.

TAUR
În cazul nativilor din această zodie predomină necesitatea de a se plia unor circumstanţe imprevizibile fără a se pierde din vedere ţelurile esentiale, redescoperirea potenţialul interior şi alegerea cu grijă a prietenilor. Taurii sunt capabili, dealtfel, să-și analizeze cu realism demersurile, inclusiv în plan profesional. Dragostea nu trebuie să aștepte prea mult în conul de umbră al tainelor şi al obişnuinţelor. În plan financiar, deşi activităţile financiare îţi sunt în general profitabile, este nevoie ca nativii acestei zodii să-și tempereze impulsul de a cheltui peste măsură.

GEMENI
Previziunile astrelor pentru anul 2017 pentru nativii acestei zodii scot în relief transformări interioare ţintind spre dezvăluirea sinelui şi a resurselor interioare, necesitatea de a se mobiliza către ţeluri înalte, răsturnări de situaţie în relaţiile de parteneriat şi prietenie, o serie de evenimente norocoase ce trebuie să fie exploatate din plin, o viaţă amoroasă insistând pe loialitate şi autenticitate afectivă şi o activitate profesională ale cărei succese sunt condiţionate de realism, îndrăzneală, conştientizarea potenţialului nativilor acestei zodii şi al meritelor lor.

RAC
În cazul Racilor se indică necesitatea analizării şi echilibrării parteneriatelor, concretizării speranţelor şi idealurilor, supravegherii stării de sănătate şi oportunitatea armonizării relaţiilor familiale. Viaţa sentimentală este, în general, fericită atâta vreme cât este centrată pe sinceritate şi onestitate, iar cea profesională este de bun augur dacă este abordată cu flexibilitate, seriozitate şi perseverenţă.

LEU
Pentru cei născuți în această zodie ies în prim plan dezideratele de a-și asuma nu nou stil de viaţă, a se cufunda în zona cea mai adâncă a personalităţii lor şi a extrage de acolo perlele preţioase ale înzestrărilor lor. Viaţa amoroasă şi cea profesională au drept orientări principale maturitatea şi stabilitatea, iar situaţia financiară este înfloritoare cu condiţia de a nu se lansa în iniţiative prea riscante.

FECIOARĂ
Horoscopul anului 2017 pentru Fecioare scoate în evidenţă necesitatea reinventării, optimizării relaţiilor cu oamenii apropiaţi şi cu cei de care îi leagă parteneriate, dezideratul de a se rupe de trecut şi a se elibera de inerţie, şansa de a-și fortifica conexiunea cu familia şi de a descoperi ce înseamnă cu adevărat „acasă,” o implicare în dragoste care ar trebui să evite superficialitatea şi impulsivitatea, şi o activitate financiară norocoasă, care impune totuşi prudenţă.

BALANȚĂ
Nativii acestei zodii par să fie îndrumați către reînnoirea, împrospătarea tuturor aspectelor existenţei, receptivitatea faţă de mesajele intuiţiei, impunerea personalităţii, o viaţă amoroasă şi una profesională stand sub semnul schimbării, şi, spre sfârşitul anului, către numeroase oportunităţi în plan financiar.

SCORPION
Cei născuți în zodia Scorpion au drept repere principale în acest an o activitate socială intensă, ocazia de a-și promova cu eficienţă ideile şi interesele, o creativitate ce se cere a fi strunită spre realizări concrete, armonizarea zonei conştiente cu cea subconştientă şi, odată cu mijlocul toamnei, o perioada încărcată de oportunităţi în toate planurile existenţei, dar mai cu seamă în dragoste. Sfera financiară stă sub semnul precauţiei şi seriozităţii, iar cea profesională le este în general favorabilă.

SĂGETĂTOR
Predicţiile astrale pentru nativii acestei zodii lasă să se întrezărească dezideratul unei abordări realiste a relaţiilor familiale şi cel de a-și estima cu maturitate parcursul prin existenţă, prilejul de a-și pune în valoare înzestrările native, înfiriparea unor legături de prietenie viguroase, promiţătoare, şi o armonizare a tendinţelor conştiente cu cele subconştiente. Viaţa amoroasă este fortificată de seriozitate şi o cât mai autentică comuniune afectivă între partenerii de cuplu, iar activităţile financiare impun prudenţă şi organizare.

CAPRICORN
Horoscopul anului 2017 pentru nativii din Capricorn aduce în prim plan o transformare profundă a sinelui şi a relaţionării cu oamenii, dar şi necesitatea de a fi cât mai obiectiv în această privinţă, un şir de schimbări în plan familial, o viaţă sentimentală înnoitoare, dar care nu este scutită de mici inconveniente, şi una profesională de bun augur.

VĂRSĂTOR
Nativii acestei zodii au prilejul de a distinge cu limpezime între prieteni şi duşmani, de a depăşeşti cu uşurinţă orice fel de dificultăţi, de a avea realizări notabile atâta timp cât nu se lasă în voia spontaneităţii şi originalităţii. Dragostea câştigă în stabilitate şi efuziune, sfera financiară necesită însă mereu prudenţă, iar activitatea profesională tinde să fie încununată de succese şi realizări de excepţie.

PEȘTI
Horoscopul anului 2017 pentru nativii acestei zodii acordă întâietate călirii, învigorării personalităţii, menţinerii unei atitudini realiste în toate împrejurările existenţei, studiului şi călătoriilor, unui puternic ataşament în dragoste, unei vieţi profesionale guvernate de seriozitate şi unei activităţi financiare fertile.
Vă dorim un an mai bun decât cel prezis de astre!

Comentarii: