HOROSCOP

HOROSCOP 21 aprilie 2024

HOROSCOP 21 aprilie 2024

Berbec

Azi vei putea simți că partenerul tău nu te ascultă. Nu începe o ceartă, tratează lucrurile cu mult calm și cu mare tact. Vorbește despre asta mai târziu în cursul zilei. Lasă nervii să treacă și tratează situația cu calm. Numerele tale norocoase sunt astăzi 18, 38 și 74.

Taur

Azi este ziua în care s-ar putea să te gândești la un pas important în relația de cuplu, cum ar fi oficializarea lucrurilor sau mutarea împreună. Oricare ar fi decizia pe care o luați, mergi cu capul sus și bucură-te de fiecare minut alături de partener.

Banii se pot termina repede luna aceasta, dar totul va reveni pe drumul cel bun. Doar planifică lucrurile în consecință.

Gemeni

Amână pornirea unor noi afaceri astăzi. Consolidează-ți relațiile actuale. Nu-ți pierde încrederea, chiar dacă această zi nu pare că va aduce ceva bun. Gândește în afara cutiei și la final vei culege roadele deciziilor tale. Fi discretă azi, iar la finalul zilei vei înțelege de ce.

CITEȘTE ȘI: Pască cu blat de pandișpan și brânză de vaci- dulcele nelipsit de pe masa de Paște

Rac

Relația ta s-ar putea simți puțin mai instabilă, dar acest lucru este doar temporar. Programul tău și al partenerului a fost foarte încărcat azi, așa că este momentul perfect pentru a planifica o escapadă romantică. Chiar dacă ești prin fire o persoană foarte norocoasă, azi încearcă să stai departe de investiții, scrie YourTango.com.

HOROSCOP 21 aprilie 2024

Leu

Dragostea este în aer. Îmbrățișează energia pe care Venus ți-o trimite astăzi. Te simți bine și te simți iubită. Numerele 37 și 6 vă vor aduce mult noroc astăzi în calea ta, așa că dacă le întâlnești, ghidează-te după ele. Nu sta prea mult pe gânduri și bazează-te mai mult pe intuiție.

Fecioară

Ziua ta nu este tocmai bună. Starea de sănătate te împiedică să faci ceea ce ți-ai propus, așa că nu ar strica un pic de odihnă. Dacă ești într-o relație de ceva timp, atunci astăzi ar putea fi ziua în care veți discuta subiecte mai serioase, cum ar fi căsătoria și copiii. Numerele tale norocoase vor fi 5, 8 și 77 astăzi. Jupiter îți trimite energie bună pe plan financiar.

CITEȘTE ȘI: Slăbeşti în timp record: Cum funcţionează dieta cu iaurt şi cartofi

Balanță

Dacă ești într-o relație, vei simți că dragostea ta înflorește. Parcă ai fi într-un film cu happy end. Numerele care îți vor aduce noroc astăzi sunt 5, 44, 12, 19 și 23. Fă tot posibilul să nu pierzi bani astăzi, deoarece nu vei avea prea mult succes pe plan financiar în această perioadă.

Scorpion

Dragostea te poate face să plutești, dar în același timp ea te poate doborî. Orice s-ar întâmpla, să știi că rezultatul va deschide calea pentru noi începuturi.
Azi ești stăpâna norocului tău. Încearcă să limitezi cât de mult poți cheltuielile inutile.

HOROSCOP 21 aprilie 2024

Săgetător

Flexibilitatea și orizonturile largi sunt elementele cheie în cultivarea relațiilor amoroase. Nu ești o copie a părinților sau prietenilor tăi. Fiecare dintre noi are o mentalitate diferită, așa că nu te aștepta ca relația ta să fie la indigo cu a celor din jur. Doar regulile de bază rămân aceleași. Dexteritatea ta îți va oferi toate șansele de care ai nevoie.

CITEȘTE ȘI: Tot ce trebuie să ştii despre berea fără alcool: Beneficii şi riscuri

Capricorn

A fi conștientă de felul în care îi faci pe ceilalți să se simtă este un dar minunat. Dacă ai lăsat să scadă interesul față de partenerul de cuplu pentru că te-ai concentrat pe altceva, arată-i că înțelegi și faci tot posibilul pentru a compensa.

Vărsător

Există o relație în viața ta la care ai dori să lucrezi. Discută cu prietenii sau cu terapeutul dacă nu este o idee bună să rezolvi situația cu persoana implicată.
Numerele care îți vor aduce noroc sunt astăzi 43, 10 și 92.

Pești

Amintește-ți că minciunile pot fi tolerate, dar că nu este niciodată în regulă să îți minți partenerul, indiferent de situație. Omisiunea, chiar și cea fără intenție, poate rupe chiar și cele mai puternice legături. Numerele 40, 11 și 3 vor fi numerele tale norocoase astăzi.

Comentarii: